<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 長洲甜品
返回列表 回復 發帖
我有日係間叫表x新派糖水度買左芒果手卷食
一塊蛋皮包住一層疑似芒果色ge布甸ge物體
兩個字~~~難食...
唔好話無新鮮芒果肉,就連芒果味同甜味你都試唔到!可惡!
i think the "boot chai go" in cheung chow is good..
長洲係幾多好野食
但係唔鍾意去... 好多人搞事
Originally posted by 三一 at 2006-7-27 12:43 AM:
上個weekend d朋友入長洲玩
夜晚出去食宵夜..發現一個甜品店有得食榴槤糯米滋...
超正..出面唔到
有friends 唔食榴槤咁佢都食d common的芒果糯米滋
我飲杯芒果冰沙.有果肉.又唔貴又新鮮唔錯!
個間鋪好近長洲街市.
食榴槤的朋友記得試下
食榴槤甜品,星期一哥個九巴show 都有推介九龍長沙灣哥個有間以榴槤甜品做主打
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-7-27 02:00 AM:
長洲係幾多好野食
亦好多人去搞野(自殺)
Originally posted by kgkgkg212121 at  02:00:
長洲係幾多好野食
古惑仔天堂?
要看片,就要回帖,你們的回覆就,是我上傳的動力!!!
Originally posted by playbr2 at 2006-7-27 02:06 AM:

亦好多人去搞野(自殺)
好多人去買炭 .......................去BBQ
Originally posted by wind69 at 2006-7-27 01:59 AM:
我有日係間叫表x新派糖水度買左芒果手...
我很難想像系咩味道
覺得不倫不類
榴槤所產生既產品,我都鍾情
Originally posted by keanu128 at  02:09:
榴槤所產生既產品,我都鍾情
宜家有d榴槤干 几盏鬼 好似吃饼干甘 又香又脆
要看片,就要回帖,你們的回覆就,是我上傳的動力!!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 長洲甜品

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。