<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 你地有冇發覺有 d 叉燒入口溶,有 d 又硬又實 ???
返回列表 回復 發帖
Originally posted by sausagehk at 2006-7-27 04:22 AM:
right , 美心 d 叉燒都 ok 架 !!!
依家光顧快餐八次, 送半斤叉燒, 搞到 cheap 晒
神戶牛柳叉燒? Sound greta wor^.^
Originally posted by wangjacky at 2006-7-27 04:36 AM:
半肥瘦又係點解?
一舊叉燒肥肉部分同瘦肉部分剛剛好各佔50%

不過呢個難度好高,
所以通常一叉燒身兼一d肥肉同一d瘦肉就會自認係半肥瘦叉燒
Originally posted by wind69 at  05:17:

一舊叉燒肥肉部分同瘦肉部分剛剛好各佔50%

不過呢個難度好高,
所以通常一叉燒身兼一d肥肉同一d瘦肉就會自認係半肥瘦叉燒
半肥瘦至正,但通常买亲吾系太肥就系太瘦
要看片,就要回帖,你們的回覆就,是我上傳的動力!!!
其實可能有 d 叉燒入廬燒 , 有 d 叉燒入廬焗 !!!
Originally posted by JerryLee at  03:16:

你同他講我鐘意甜同咸一齊
系米唔比
唔比唔比錢 大大聲話他拉
你先系老細
你敢唔比概话 我叉烧你个香肠
又硬又實 because is dry, normally if you reheat in microwave that will happen!
"The only thing that goes with the flow is a dead fish"
Originally posted by kalos at  04:51:
神戶牛柳叉燒? Sound greta wor^.^
边个会买
Originally posted by toro at 2006-7-27 02:35 AM:
嘩…你一樣都未講完又開第樣…洗唔洗咁博呀?
無法啦,優惠期ma
don't quite understand what you mean lo!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 你地有冇發覺有 d 叉燒入口溶,有 d 又硬又實 ???

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。