<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 夾面包
返回列表 回復 發帖

夾面包

你地有咩食法?

我有時會煮熟隻雞蛋加沙律將夾面包食
Originally posted by loklok117 at 2006-7-27 03:07 AM:
你地有咩食法?

加練奶上去就咁食
懶人吾夾,

左手腸仔,右手面包

一口左边,一口右边,趙幾下咪一樣
Originally posted by loklok117 at  03:07:
你地有咩食法?

花生酱啦
要看片,就要回帖,你們的回覆就,是我上傳的動力!!!
Originally posted by playbr2 at 2006-7-27 03:10:
懶人吾夾,

左手腸仔,右手面包

一口左边,一口右边,趙幾下咪一樣
你令我林起張學友一套戲
左手奶茶,右手咖啡
一手一淡,就係"煙羊"
試過放d豬肉鬆係麵包面,然後再係上面放塊芝士,
之後拿去微波爐焗一焗,等d芝士溶落d豬肉鬆度

好好味~~~
Originally posted by wind69 at 2006-7-27 03:15:
試過放d豬肉鬆係麵包面,然後再係上面放塊芝士,
之後拿去微波爐焗一焗,等d芝士溶落d豬肉鬆度

好好味~~~
好食法~~加fun 加fun
Originally posted by loklok117 at 2006-7-27 03:15 AM:

你令我林起張學友一套戲
左手奶茶,右手咖啡
一手一淡,就係"煙羊"
張學友都係懶人
Originally posted by loklok117 at 2006-7-27 03:16 AM:

好食法~~加fun 加fun
加左啦!!!!! 有1分ㄚ
都係夾煉奶最好食...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 夾面包

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。