<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 夾面包
返回列表 回復 發帖
Originally posted by loklok117 at 2006-7-27 06:19 PM:

咩味ka咩成份
中藥黎ka
我開頭都以為系中藥 受廣告影響
但買番來發覺同果子"嚴"個樣好相似 都系粉狀的沖劑
但味道好飲過果子"嚴"好多
Originally posted by JerryLee at 2006-7-27 06:16 PM:

試下拉
好似飲果汁汽水甘
用凍水沖仲有種清涼的感覺
我都未試過飲清熱酷bor,係咪檸檬味?

題外話:
我覺得清熱酷之前個廣告好浮誇,個女人一早就話自己喉朧痛,個熱氣樣出晒黎啦!跟住幾個著白衫就以為自己係科學家ge男人就係螢幕前好緊張咁走黎走去,最後有個
著白衫就以為自己係科學家ge男人就用好嚴肅ge語調作出結論:
~~嗯!無錯!係熱氣!

睇得多呢d廣告..人一定會變蠢
Originally posted by wind69 at 2006-7-27 18:33:

我都未試過飲清熱酷bor,係咪檸檬...
唔好飲太多,唔係涼過頭會頭暈同口痕KA
寒底既話就更加要小心
Originally posted by loklok117 at 2006-7-27 06:36 PM:

唔好飲太多,唔係涼過頭會頭暈同口痕KA
寒底既話就更加要小心
我唔怕!我熱得滯!試過連續食個幾月龜苓膏都無事
Originally posted by wind69 at 2006-7-27 18:39:

我唔怕!我熱得滯!試過連續食個幾月龜苓膏都無事
龜苓膏唔係咁好(個人意見)
因為會發唒d毒出黎(暗倉)
Originally posted by loklok117 at 2006-7-27 07:25 PM:

我果次就係因為身中劇毒,所以要食足個幾月龜苓膏散毒
夾面包
一係腸仔,一係芝士蛋

再唔係唔夾,茶鮮油加糖,最愛^^
Originally posted by loklok117 at 2006-7-27 07:25 PM:

想問下皮把膏係咪可以降火?
最常係月退強治
Originally posted by kuru at 2006-7-27 06:03 PM:
夾花生醬+奶,好食~
Yes...粗裝花生醬+練奶
好香的
要相信自己!!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 夾面包

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。