<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 夾面包
返回列表 回復 發帖
我今朝早餐就係夾麵包~

我平時就有兩種食法..第一就係最常食既煉奶...試過兩隻牌子"壽星公"同"鷹嘜"...壽星公呢就奶味重D同埋甜D...鷹嘜其實味道就冇咁甜同埋冇奶味(個人認為)..但係由於壽星公冇支裝好唔方便..所以只好揀鷹嘜~(講到尾其實係因為懶- -唔想次次食完壽星公都要包好個CAN...)

第二種呢就係包辣味吞拿魚啦~其實初初食唔得辣..但係食食下又覺得好鬼死正...而家每次食之前都將吞拿魚加熱左先食...嘩果下入口真係冇得頂...
係can吞拿魚黎..係惠康到買...唔記得左牌子名..價錢就係$7.9(印象..因為唔係我買)
Originally posted by 會員仔 at 2006-7-27 12:24:
我今朝早餐就係夾麵包~

我平時就有...
yeah............X10000
辣味吞拿魚我次次行山都買黎做lurch ka
一罐可以夾面包
好多人食都得
Originally posted by loklok117 at 2006-7-27 12:35 PM:

yeah............X10000
辣味吞拿魚我次次行山都買黎做lurch ka
一罐可以夾面包
好多人食都得
yoyo~真係好好食~同埋都會易飽肚...試過一罐加麵包咁做左一日lunch~頂到落夜晚,不過其實都幾多油..仲要係辣油..食得多對胃唔好...所以我通常隔走油先夾黎食...
ham and cheeseeee~~~~
"The only thing that goes with the flow is a dead fish"
搽牛油, 花生醬, 士多啤梨果醬lor...方便ar ma~~
man utd~~~CARRICK

Cyndi Wang
Originally posted by 會員仔 at 2006-7-27 12:41:

yoyo~真係好好食~同埋都會...
我地都係隔走d油先夾黎食ka
不過我地唔係夾白面包
而係夾蜜糖蛋面包
Originally posted by loklok117 at 2006-7-27 12:52 PM:

我地都係隔走d油先夾黎食ka
不過我地唔係夾白面包
而係夾蜜糖蛋面包
嘩唔肥架咩我都唔係食白麵包架...我食開生命隻MAK包..覺得健康D同口感好D~
Originally posted by 會員仔 at 2006-7-27 12:54:

嘩唔肥架咩我都唔係食白麵包架...我食開生命隻MAK包..覺得健康D同口感好D~
因為有d人唔夾野黎食
所以可以淨食"有味包"
Originally posted by loklok117 at 2006-7-27 12:59 PM:

因為有d人唔夾野黎食
所以可以淨食"有味包"
哦原來如此~都岩既...個個口味唔同~
Originally posted by 會員仔 at 2006-7-27 13:00:

哦原來如此~都岩既...個個口味唔同~
我地重會用燒雞同火腿夾面包黎食
有時行山一人帶一樣
變左大食會
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 夾面包

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。