<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 食左隔夜蛋,係咪真係會大XX??
返回列表 回復 發帖
Originally posted by wind69 at  05:03:

係講未央生同馬結下不解之緣,一齊奮鬥ge故事
西片有出人鬼情未了,中片有出人马情未了
要看片,就要回帖,你們的回覆就,是我上傳的動力!!!
Quote:
Originally posted by tangjohntang at 2006-7-27 05:01 AM:

甘姚明卖好西利
Originally posted by JerryLee at 2006-7-27 05:02 AM:

奧尼爾都唔弱
吾會 !!! 佢地只係高大D,但個到同普通人一樣大小正常

有套美國籃球戲講個
Originally posted by bigfish at  05:04:

未聽過, 可否講解?
中国著名文学巨著,麻甩佬概入门必修书你都吾知,甘你好打极都有限啦
Originally posted by playbr2 at 2006-7-27 05:07 AM:
Quote:
Originally posted by tangj...
邊套戲呀? 三級架?
Originally posted by bigfish at  05:09:

邊套戲呀? 三級架?
错 系著名三級片吴启华做未央生来架
Originally posted by tangjohntang at 2006-7-27 05:13 AM:

吴启华做楊乃武下wa...
Originally posted by tangjohntang at 2006-7-27 05:13 AM:

吳生玩人馬合一??
Originally posted by bigfish at  05:35:

吳生玩人馬合一??
郑则仕做神医亲自操刀切切切
Originally posted by tangjohntang at 2006-7-27 05:41 AM:

郑则仕做神医亲自操刀切切切
鄭則士自宮呀??
唔係好明
Originally posted by bigfish at  05:43:

鄭則士自宮呀??
唔係好明
吴启华想变大枝野,于是温郑则仕神医帮忙,
郑则仕于是亲自操刀切切切.切左只马x换上吴启华个度..
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 食左隔夜蛋,係咪真係會大XX??

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。