<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 食左隔夜蛋,係咪真係會大XX??
返回列表 回復 發帖
Originally posted by tangjohntang at 2006-7-27 05:46 AM:

吴启华想变大枝野,于是温郑则仕神医帮忙,
郑则仕于是亲自操刀切切切.切左只马x换上吴启华个度..
嘩........好變態....
果然係人馬合一
Originally posted by bigfish at  05:47:

嘩........好變態....
果然係人馬合一
好似套片八几年拍架,几耐下,不过套片几出名下,当时d票房重几劲下,好似
过左千万
要看片,就要回帖,你們的回覆就,是我上傳的動力!!!
Originally posted by tangjohntang at 2006-7-27 05:50 AM:

好似套片八几年拍架,几耐下,不过套片几出名下,当时d票房重几劲下,好似
过左千万
梗係啦
當時冇 dvd, d 人睇完又睇嘛
Originally posted by bigfish at  05:59:

梗係啦
當時冇 dvd, d 人睇完又睇嘛
有见地
Originally posted by tangjohntang at 2006-7-27 06:00 AM:

有见地
吳生又多師奶 fans 呢...
Originally posted by benson00 at 2006-7-27 04:24:
我未試過,唔知大家食過未???
大咩??
春代
Originally posted by loklok117 at  06:03:

大咩??
春代
明知故问
Originally posted by tangjohntang at 2006-7-27 05:46 AM:

吴启华想变大枝野,于是温郑则仕神医帮忙,
郑则仕于是亲自操刀切切切.切左只马x换上吴启华个度..
如果中國有大笨象咪

包佢吾冼著褲
Originally posted by bigfish at  06:02:

吳生又多師奶 fans 呢...
套片好似甘未红前拍概
Originally posted by tangjohntang at 2006-7-27 06:05 AM:

套片好似甘未红前拍概
拍左先紅家嘛...
你睇德斌d 三級片家陣幾吃香?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 食左隔夜蛋,係咪真係會大XX??

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。