<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 哪喳面(垃圾面)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by toro at 2006-7-27 05:36 AM:

豬紅、魚蛋、豬頸肉、豆卜吖
(Dum 住口煙)帥父:細路冇豬頸肉ㄚㄚㄚㄚ,豬扒好吾好!?!

跟住,D煙灰跌左落你碗野道
Originally posted by benson00 at 2006-7-27 05:39:

做mut講人阿媽呀下?
你有壓力!!我冇壓力!!
唔好玩九唔搭八

叫唒餸味
Originally posted by playbr2 at 2006-7-27 05:41 AM:

(Dum 住口煙)帥父:細路冇豬頸肉ㄚㄚㄚㄚ,豬扒好吾好!?!

跟住師父當無事咁用隻"綑"晒黑邊ge手指公抹左d煙灰..點呀!細路!係咪要呀!
Originally posted by loklok117 at 2006-7-27 05:38 AM:

要唔要野飲先+5蚊
吾要!!! 你比多D湯就得啦!!!

師父:。。。。。咳咳 (加料)
Originally posted by playbr2 at 2006-7-27 05:41:

哈哈........又再笑爆肚.......Dum住口煙

我:青蛙仔去對面果檔lu,果邊有女及有朱頸肉
Originally posted by wind69 at 2006-7-27 05:45:

跟住師父當無事咁用隻"綑"晒黑邊ge手指公抹左d煙灰..點呀!細路!係咪要呀!
哈哈.....x1000
你同play仔肯定成日食
d描述勁正
油麵+腩汁
魚蛋, 紅腸, 朱皮
Originally posted by wind69 at 2006-7-27 05:45 AM:

加左料, 唔加你錢咪偷笑喇
Originally posted by wind69 at 2006-7-27 05:45 AM:

細路:。。。。。要(好細聲)

師父:咩話。。。大聲Dㄚ,未食野ㄚ

細路:。。。。。係ㄚ(係未食野)

師父:係就比錢ㄚㄚㄚ

細路:。。。。。吓 (又吾想比)

細路:。。。。。我我我。。吾記得帶錢出街ㄚ。。。我E家返屋企攞 (走左去
Originally posted by clkgtr at 2006-7-27 05:49:
油麵+腩汁
魚蛋, 紅腸, 朱皮
老品:戀"桐"癖,唔要大腸ar,好多屎woo今日
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 哪喳面(垃圾面)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。