<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 知唔知邊到有讚荷葉飯 ???
返回列表 回復 發帖
Originally posted by loklok117 at 2006-7-27 07:17 AM:

係個黑衣賣比酒樓ka
係個大廚嚮個乞衣果度偷番黎
Originally posted by loklok117 at 2006-7-27 07:17 AM:

係個黑衣賣比酒樓ka
我仲以為個黑衣係酒樓偷雞
看過圖 - 回覆支持 - 多回多貼!!
Originally posted by clkgtr at 2006-7-27 07:18 AM:

係個大廚嚮個乞衣果度偷番黎
1。大廚突登比乞衣偷左隻雞

2。隻雞变左乞衣雞

3。大廚嚮個乞衣果度偷番番黎
不過講起以前九龍城有間酒樓既荷葉飯好正
唔知你地有冇食過(近街市對面)

佢d飯大隻咸蛋王,鵪鶉蛋,雞,火腿,東姑
Originally posted by loklok117 at 2006-7-27 07:26 AM:

都幾足材料鵪鶉蛋都有埋..我以前食果D無
Originally posted by 熱男 at 2006-7-27 07:30:

都幾足材料鵪鶉蛋都有埋..我以前食果D無
我以前係果邊補習
成日都會食ka
Originally posted by loklok117 at 2006-7-27 07:26 AM:

龍城ㄚ馬!!! , 兩年前重大修過

佢係九龍城唯一一間會成日爆場既不死烏,其他酒樓轉手個幾n次都死
Originally posted by loklok117 at 2006-7-27 07:33 AM:

我以前係果邊補習
成日都會食ka
我係果邊返工返左五年 2001~2006
Originally posted by loklok117 at 2006-7-27 07:33 AM:

我以前係果邊補習
成日都會食ka
咁你有冇食過.粒燒賣上面有粒鵪鶉蛋..不過而家好少搵到

[ Last edited by 熱男 on 2006-7-27 at 07:38 AM ]
Originally posted by playbr2 at 2006-7-27 07:34:

龍城ㄚ馬!!! , 兩年前重大修過

佢係九龍城唯一一間會成日爆場既不死烏,其他酒樓轉手個幾n次都死
係ar!!!
細個最鍾意係佢條樓梯度玩
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 知唔知邊到有讚荷葉飯 ???

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。