<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 吃西瓜也有注意事項
返回列表 回復 發帖
Originally posted by bigfish at  14:28:

咁食薯片咪中和返囉
吃辣酱
要看片,就要回帖,你們的回覆就,是我上傳的動力!!!
girls better stay away with it!!
too cold for your body!!!
喫西瓜仲要註意呢多啊!
Originally posted by tangjohntang at 2006-7-27 02:26 PM:

生果属寒良之物 感昌再吃寒良之物 如冰上加冰 大获啦
我燥底!食西瓜o岩晒我
Originally posted by hubingandtvb at 2006-7-27 05:06 PM:
喫西瓜仲要註意呢多啊!
美味西瓜
食左先講
Originally posted by JerryLee at 2006-7-27 03:49 PM:

大陸多拉

有D齋紅 但咬落無味
你知咩事拉
我係hk食果d有味.我都唔返內地既
看過圖 - 回覆支持 - 多回多貼!!
原來如此
我到了夏天都猛吃呢
吃太多原來也不好呢
Originally posted by tangjohntang at 2006-7-27 12:55 PM:

敲落去会震
等我補多兩句
震代表個西瓜水份足,仲要睇下西瓜條莖夠唔夠"火農",青BB表示個西瓜好年輕就瓜唔會甜得去邊,西瓜要年紀大先甜!最後要睇下西瓜底果個圈夠唔夠大,(最好大過個五毫子),大表示發育良好,當然食西瓜緊係越墜手越大個就越好啦!

如果你超市買西瓜!最好先去雪櫃果邊望下d開左邊ge西瓜樣靚唔靚仔先,之後先自己去揀個新ge,西瓜一水水黎!大家應該係親戚,基本上品質唔會差太遠
Originally posted by 熱男 at 2006-7-27 03:48 PM:

我都有留意..不過hk好難會有
好鬼癲
寒涼食品 , 夏天極品 !!!

大便都順 d !!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 吃西瓜也有注意事項

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。