<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 有冇人飲過黑牛?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by leo86 at 2006-7-27 04:08 PM:

講明黑牛,梗係用朱古力會好D
如果用雲呢拿會變左乳牛架
加左可樂唔會變乳牛架窩
Originally posted by leo86 at 2006-7-27 04:08 PM:

講明黑牛,梗係用朱古力會好D
如果用雲呢拿會變左乳牛架
乳牛,有冇犀牛,"西"
Originally posted by clkgtr at  16:00:

唔知你有無類似d咁認真既repl...
得啦,米成日卖花赞花香啦,你d rep温番好多都系两三只字甚至copy会员资料再贴上去概,好似你甘挑最好一个 rep概作法无异于奸商卖萍果,将极少数好萍果盖响一堆烂萍果上面,跟住阿q式甘话呢d全部系靓萍果呃人钱一样无良,
要看片,就要回帖,你們的回覆就,是我上傳的動力!!!
Originally posted by clkgtr at  16:00:

我没甘得闲理同调查你識唔識樓上果位人兄, 識唔識只有天知地知你知,我知鬼到啊,我宜家都可以温十个八个分身account出来好似你个个半糖番甘群起骂你,然后我又很话我吾识佢地,佢地只不过站在正义的一边涕吾过先出声,你信吾信啊?你信就得啦,我一定会好似你信我甘去信你,we are not born yesterday.有d野画鸡仔吾使画出肠大家心知肚明就得啦 你话系麻
好食不過食完次次都肚痛
Originally posted by balachiDavis at 2006-7-27 04:45 PM:
好食不過食完次次都肚痛
咁之後仲有冇再食呀?
看過圖 - 回覆支持 - 多回多貼!!
其實點會肚痛呢~去mc記好多時 飲完可樂都食新地架喇
Originally posted by tangjohntang at 2006-7-27 04:18 PM:

得啦,米成日卖花赞花香啦,你d rep温...
Originally posted by tangjohntang at 2006-7-27 04:38 PM:

我没甘得闲理同调查你識唔識樓上果...
"同胞" 就即係 "同胞" 見解特別獨到, 「自己永遠是對的」

唔再講喇

我一路走来始终如一,拜托你吾好将自己涕得太重要.下下将你自巳主观概价值观强加到人地身上.你睇人地d reply都係全部九唔搭八,呢个原因系你iq频临破产理解能力低有关,基本上同人地毛物野关系,耍怪就怪你自己先天不良后天不努力学习,知毛?
ps:你涕我最近d reply好左,证明你d iq方面又提高左小小,吾好骄傲,keep住努力,相信过多十几二十年你d iq会又提高到正常人概正常水平,
Originally posted by tangjohntang at 2006-7-27 03:18 PM:

ef甘大,你有你上 ,人有人上, 你一日吾出声指手划脚话吓人地就会好痛苦架,会死架,吓
over the last 10 days you had 1288 posted, i see it tones of ur lame replys in every single post (飲食區). And i believe you have little to less knowledge about the topic, is so obvious that you are only here for the points, thats fine, but you comments are so pathetic that it is declineing the quailty of 26fun.

Quailty > Quantity

[ Last edited by harvey22 on 2006-7-27 at 05:06 PM ]
"The only thing that goes with the flow is a dead fish"
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 有冇人飲過黑牛?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。