<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 有冇人飲過黑牛?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by clkgtr at  16:49:

"同胞" 就即係 "同胞" 見解特別獨到, 「自己永遠是對的」

唔再講喇
呢个仁兄涕来同刘xx大富翁个物物法官女友甘,自持贵族血统,自傲,睇吾起人地.
呢个仁兄自傲呢傲在佢系香港人,称呼人地内
地人做同胞,好野,不过希望佢吾好数典忘宗忘记佢上一辈或上几辈就系走难甘从内
地个度过来香港度概.佢呢d弟一二代香港移民弟吾起人地内地同胞,但个d弟三四代香
港移民又好弟吾起弟一二代香港移民,觉得自己血统比人高贵,因此中国人弟吾起中
国人,呢个系件好愚蠢概事,
吾记得话你知,令你失望了,我曾住响中国,但我宜家住响美国,虽然吾系竹升,但
己经移居此地十几年成为公民了,虽谈吾上学贯中西,但至少中英文都识d,so吾好见人
地用简体字就武断判定人地系大陆人.轻蔑地叫人同胞.不过人地刘xx大富翁个物物法官女友傲得有道理,因为人地有学识,我吾知你傲响边度?吾系我话你,你d reply响我眼中同垃圾一样九吾搭八,d中文水平甘差重好意思贴人才子软硬个头象出来写d垃圾replay烂竽充数,
老实讲,你d人hk精英没你份.香港垃圾就系形容你呢挺人架.你呢挺人又专丢香港人概架概
要看片,就要回帖,你們的回覆就,是我上傳的動力!!!
Originally posted by AWU at  17:26:

呢位師兄如果想發表偉論唔該去吹水板,
咪係度發up風又食又拎
你讲紧你自己啊,又食又拎个卖你罗
Originally posted by clkgtr at  16:49:

"同胞" 就即係 "同胞" 見解特別獨到, 「自己永遠是對的」

唔再講喇
唔講喇,你卖好钟意长篇大论概,宜家又吾钟意啦,甘卖叫做叶公好龙?吓?
Originally posted by harvey22 at 2006-7-27 05:02 PM:

over the last 10 days you had 1288 posted, i see it tones of ur lame replys in every single post (飲食區). And i believe you have little to less knowledge about the topic, is so obvious that you are only here for the points, thats fine, but you comments are so pathetic that it is declineing the quailty of 26fun.
tangjohntang  how about you reply my post straight up and stop bitching about other things!
"The only thing that goes with the flow is a dead fish"
Originally posted by harvey22 at  17:02:

over the last 10 days you had 1...
你得闲学识打中文字先至上来啦,
Originally posted by tangjohntang at 2006-7-27 05:58 PM:

你得闲学识打中文字先至上来啦,
is that all you've got?? i take that as a yes!
tangjohntang has juz admitt that he is a SPAMMER!!!
"The only thing that goes with the flow is a dead fish"
Originally posted by tangjohntang at 2006-7-27 17:42:

你讲紧你自己啊,又食又拎个卖你罗
你咪試下囉, 一個reply扣一分, 睇吓邊個多分扣, 大陸K!!
飲過都未必知黑唔黑
Originally posted by AWU at  18:00:

你咪試下囉, 一個reply扣一分, 睇吓邊個多分扣, 大陸K!!
李小龙听到你讲大陸K会激到从墓地跳出来,李小龙系何其有风度概人,当年
上电视讲老子概流水哲学讲得头头是道;可见其哲学根墓深厚,学识渊博,
你贴人地个李小龙头象,其讲野d口吻同街市流氓阿飞差吾多.真系爱护人地李小
龙就拿拿声搭机去西雅图向人李小龙负荆请罪,老实真心讲句,你吾配贴人地个李小龙头象,因为你,要风度没风度.要学识没学识.似烂仔多d,
Oi tangjohntang are you experiencing diffculties in answering my questions?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 有冇人飲過黑牛?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。