<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 有冇人飲過黑牛?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by mycomic2005 at 2006-7-27 03:30 PM:
黑牛???听都未听过~

什麼來的??
Originally posted by mycomic2005 at 2006-7-27 03:30 PM:
黑牛???听都未听过~

什麼來的??
樓主咪講左囉
可樂溝雪糕
d舊式少少的茶餐廳都有的
之前係檀島cafe度飲過
幾好
支持社民連!
Freedom Forever
Originally posted by clkgtr at  15:27:

平時d reply就頂多兩三句, 一小人果時就長篇大論
我d reply系頂多兩三句与.但与你d reply系頂多兩三只字相比,就显得高下立见啦.
by the way,你都算有自知知明,知到自己才疏学浅,听左我讲立即换左个软硬天师头象落来,泥点的确比你个得个勇字iq破左产概半唐番聪明得多啦.(响度要赞一下你)
要看片,就要回帖,你們的回覆就,是我上傳的動力!!!
Originally posted by clkgtr at  15:27:

平時d reply就頂多兩三句, 一小人果時就長篇大論
另外建议你得闲教教你个位iq破产概半糖番朋友中文,身为龙的传人应该学好
d国学概,吾系真系好羞家格麻,你话是麻,软硬天师(sorry,记错左,应该系挂羊头
卖狗肉概软硬天师)?
要看片,就要回帖,你們的回覆就,是我上傳的動力!!!
Originally posted by clkgtr at 2006-7-27 03:35 PM:

樓主咪講左囉
可樂溝雪糕
唔好意思~
我只是知道什麼是忌廉溝牛奶...
Originally posted by tangjohntang at 2006-7-27 03:38 PM:

我d reply系頂多兩三句与.但与你d r...
Originally posted by tangjohntang at 2006-7-27 03:46 PM:

另外建议你得闲教教你个位iq破产概...
唔知你有無類似d咁認真既reply呢?
我諗就無喇
Originally posted by clkgtr at 2006-7-23 04:52 AM:
d蝦最好用海蝦, 用其中一兩隻蝦剝左d殼同頭之後, 再放入雞湯度煲, 出味

其實雞湯可以唔駛, 買雞肉用雞肶, 起肉,
之後, 用雞骨同蝦殼煲湯, 再加十條八條saffron, 比清雞湯更加鮮味
如果覺得d湯唔夠味就再加多d saffron
(全部都唔駛另外再買, 因為雞肉同蝦係根本需要)

加蓋唔好蓋實, 否則, d飯會唔夠硬同乾身
其實最好同正宗係, 用報紙蓋上去, 因為可以有較好既透氣
(不過........好似唔係幾衛生)
by the way, 你都算係咁, 上一次話完你之後, 而家d reply都唔係全部九唔搭八
嚮度都要讚一下你

另外, 我唔識樓上果位人兄, 而我只係對事唔對人, 你有改進之後我都無話過你
其實係咪一定要用朱古力雪糕,雲呢拿得唔得?
Originally posted by eqhigh at 2006-7-27 04:06 PM:
講明黑牛,梗係用朱古力會好D
如果用雲呢拿會變左乳牛架
Originally posted by eqhigh at 2006-7-27 04:06 PM:
無話唔得的
都無規定一定要用朱古力雪糕
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 有冇人飲過黑牛?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。