<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 有冇人飲過黑牛?
返回列表 回復 發帖
末吃过未听过
要看片,就要回帖,你們的回覆就,是我上傳的動力!!!
Originally posted by harvey22 at  14:29:

then dun reply la....
none of your business,我reply吾reply关你物事呀, 半糖番,得闲学下
d中文,吾好丟你中国父母概架,知吗,身为人子父母甘辛苦
比钱你供书教学,养左你十几二十年到宜家你识d中国字称埋都没几钱重,你真系
不孝啊.我系你就吾上网马上发奋头悬梁锥刺股地读好中文书啦.你吾面红啊,我帮
你面红啊
Originally posted by harvey22 at  14:29:

then dun reply la....
d甘概人金玉其外败絮其中,十足一只大香蕉---"黃"皮"白"心
Originally posted by 自由神 at  14:49:

我幫左你啦!你唔好鬧人啦,費事又有罵戰!
佢先辽概话我一定反击.反击度我会掌握好.
Originally posted by harvey22 at  15:02:

my intention is not to start a 罵戰. Plus i have no idea what you going on about you dun even know me.
then you shut up,ok?吾好成日揸支火把响大庆油田度了来了去引诱人地,
ef甘大,你有你上 ,人有人上, 你一日吾出声指手划脚话吓人地就会好痛苦架,会死架,吓?
Originally posted by clkgtr at  15:27:

平時d reply就頂多兩三句, 一小人果時就長篇大論
我d reply系頂多兩三句与.但与你d reply系頂多兩三只字相比,就显得高下立见啦.
by the way,你都算有自知知明,知到自己才疏学浅,听左我讲立即换左个软硬天师头象落来,泥点的确比你个得个勇字iq破左产概半唐番聪明得多啦.(响度要赞一下你)
Originally posted by clkgtr at  15:27:

平時d reply就頂多兩三句, 一小人果時就長篇大論
另外建议你得闲教教你个位iq破产概半糖番朋友中文,身为龙的传人应该学好
d国学概,吾系真系好羞家格麻,你话是麻,软硬天师(sorry,记错左,应该系挂羊头
卖狗肉概软硬天师)?
Originally posted by clkgtr at  16:00:

唔知你有無類似d咁認真既repl...
得啦,米成日卖花赞花香啦,你d rep温番好多都系两三只字甚至copy会员资料再贴上去概,好似你甘挑最好一个 rep概作法无异于奸商卖萍果,将极少数好萍果盖响一堆烂萍果上面,跟住阿q式甘话呢d全部系靓萍果呃人钱一样无良,
Originally posted by clkgtr at  16:00:

我没甘得闲理同调查你識唔識樓上果位人兄, 識唔識只有天知地知你知,我知鬼到啊,我宜家都可以温十个八个分身account出来好似你个个半糖番甘群起骂你,然后我又很话我吾识佢地,佢地只不过站在正义的一边涕吾过先出声,你信吾信啊?你信就得啦,我一定会好似你信我甘去信你,we are not born yesterday.有d野画鸡仔吾使画出肠大家心知肚明就得啦 你话系麻

我一路走来始终如一,拜托你吾好将自己涕得太重要.下下将你自巳主观概价值观强加到人地身上.你睇人地d reply都係全部九唔搭八,呢个原因系你iq频临破产理解能力低有关,基本上同人地毛物野关系,耍怪就怪你自己先天不良后天不努力学习,知毛?
ps:你涕我最近d reply好左,证明你d iq方面又提高左小小,吾好骄傲,keep住努力,相信过多十几二十年你d iq会又提高到正常人概正常水平,
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 有冇人飲過黑牛?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。