<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 有冇人飲過黑牛?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by clkgtr at  16:49:

"同胞" 就即係 "同胞" 見解特別獨到, 「自己永遠是對的」

唔再講喇
呢个仁兄涕来同刘xx大富翁个物物法官女友甘,自持贵族血统,自傲,睇吾起人地.
呢个仁兄自傲呢傲在佢系香港人,称呼人地内
地人做同胞,好野,不过希望佢吾好数典忘宗忘记佢上一辈或上几辈就系走难甘从内
地个度过来香港度概.佢呢d弟一二代香港移民弟吾起人地内地同胞,但个d弟三四代香
港移民又好弟吾起弟一二代香港移民,觉得自己血统比人高贵,因此中国人弟吾起中
国人,呢个系件好愚蠢概事,
吾记得话你知,令你失望了,我曾住响中国,但我宜家住响美国,虽然吾系竹升,但
己经移居此地十几年成为公民了,虽谈吾上学贯中西,但至少中英文都识d,so吾好见人
地用简体字就武断判定人地系大陆人.轻蔑地叫人同胞.不过人地刘xx大富翁个物物法官女友傲得有道理,因为人地有学识,我吾知你傲响边度?吾系我话你,你d reply响我眼中同垃圾一样九吾搭八,d中文水平甘差重好意思贴人才子软硬个头象出来写d垃圾replay烂竽充数,
老实讲,你d人hk精英没你份.香港垃圾就系形容你呢挺人架.你呢挺人又专丢香港人概架概
要看片,就要回帖,你們的回覆就,是我上傳的動力!!!
Originally posted by AWU at  17:26:

呢位師兄如果想發表偉論唔該去吹水板,
咪係度發up風又食又拎
你讲紧你自己啊,又食又拎个卖你罗
Originally posted by clkgtr at  16:49:

"同胞" 就即係 "同胞" 見解特別獨到, 「自己永遠是對的」

唔再講喇
唔講喇,你卖好钟意长篇大论概,宜家又吾钟意啦,甘卖叫做叶公好龙?吓?
Originally posted by harvey22 at  17:02:

over the last 10 days you had 1...
你得闲学识打中文字先至上来啦,
Originally posted by AWU at  18:00:

你咪試下囉, 一個reply扣一分, 睇吓邊個多分扣, 大陸K!!
李小龙听到你讲大陸K会激到从墓地跳出来,李小龙系何其有风度概人,当年
上电视讲老子概流水哲学讲得头头是道;可见其哲学根墓深厚,学识渊博,
你贴人地个李小龙头象,其讲野d口吻同街市流氓阿飞差吾多.真系爱护人地李小
龙就拿拿声搭机去西雅图向人李小龙负荆请罪,老实真心讲句,你吾配贴人地个李小龙头象,因为你,要风度没风度.要学识没学识.似烂仔多d,
Originally posted by AWU at  18:00:

你咪試下囉, 一個reply扣一分, 睇吓邊個多分扣, 大陸K!!
你上几代系物也人?吾好话比我听你上几代吾系从大陆移居到香港,你讲骂
人大陸K是否连你上几代一并骂?骂自己祖宗上几代大陸K是否为不敬不孝,数祖忘
宗?你甘做是否含乎小龙精武民族精神?你觉得安同埋吾怕祖宗不安就继续骂大陸K啦.
我没所渭.
Originally posted by irisG at  18:21:
請不要係度吹水

吹水唔該去吹水板
吾讲啦,要讲概己经讲晒了.
Originally posted by irisG at  18:21:
請不要係度吹水

吹水唔該去吹水板
要扣分请将各人一齐扣,净系扣我一个,that is unfair.有d野一个巴掌拍吾响.
Originally posted by irisG at  18:38:

我係 #81 留言

係得你再係度吹水
我响83系用引用来写.当时睇吾到你留言.
之后回复后睇到先至再回2个回复.
我对扣分无意见.只是尼件事吾系只是我一人错,要罚大家就各打五十大板.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 有冇人飲過黑牛?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。