<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 我好死 cheap 架,食卡拉 OK 自助餐時我會打包架,你會嗎 ?
返回列表 回復 發帖
不過食到尾無人要果d打包無所謂
但一出黎成"潘"無哂我真係ka

我記得有次有個出左條魚出黎
個女人係咁夾係咁夾
我係佢後面同佢講:
不如你成條LAW入房la
佢先即收手
Originally posted by 王晶 at 2006-7-27 05:20 PM:
旺角有間 好似有自助火鍋tim~可以偷肥牛
肥牛你都偷
果然夠晒cheap
Originally posted by 王晶 at 2006-7-27 05:20 PM:
旺角有間 好似有自助火鍋tim~可以偷肥牛
生肉果 d 唔啦 , 易壞 !!!

有時出d 貴野就有d咁既情況~ 聖子 青口 果d 一出就成堆人埋去
Originally posted by sausagehk at 2006-7-27 17:20:

有老味啦 , 青口...海鮮多 !!!
下...係邊唱ar
有sea food咁正
d野食咁cheap你都拎, 係都幾cheap~
RX-8
11 / 9 / 3 / 1 / 2 / 3 / 5 / 5
Originally posted by oswalt at 2006-7-27 05:19 PM:
應該吃飽就好了
我不會在把東西打包
有點怪怪的
一D都唔怪.佢番第日食架
看過圖 - 回覆支持 - 多回多貼!!
Originally posted by clkgtr at 2006-7-27 17:21:

肥牛你都偷
果然夠晒cheap
直頭係law獎
Originally posted by loklok117 at 2006-7-27 05:23 PM:

下...係邊唱ar
有sea food咁正
灣仔世紀 , 尖東都有架 !!!
諗起今晚都想上 !!! call d 女女先 ...

hahahaha why are you sharing this with us??
"The only thing that goes with the flow is a dead fish"
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 我好死 cheap 架,食卡拉 OK 自助餐時我會打包架,你會嗎 ?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。