<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 炒飯炒到 d 飯一粒粒識嗎 ?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by oswalt at 2006-7-27 06:41 PM:

會不會是油放的不夠??
雪過夜之後
拿左出黎-晌微波爐叮一叮先
會好d
Originally posted by toro at 2006-7-27 06:15 PM:

又係煎蛋嗰句
Originally posted by cfccfcc at 2006-7-27 06:58 PM:

雪過夜之後
拿左出黎-晌微波爐叮一叮先
會好d
係唔係架 ? 會唔會仲乾 d ???

煮饭个时就要落少少油去煮。
愛情就像離境大堂,可喜可悲,帶你到另一個世界......
Originally posted by kaixinren at 2006-7-27 07:08 PM:
煮饭个时就要落少少油去煮。
oh , 係喎 , e + 試試先 !!!

一粒抄完到一粒
.有個問題.順便問埋用格夜反炒有咩好處呢?
Originally posted by sausagehk at 2006-7-27 06:09 PM:
我試過用格夜飯啦 , 當然放係雪貴過晚啦 !

我都炒到 d 飯一粒粒 , 不過好乾呀 , 食完仲胃痛 !!!

有冇人識嗎 ???

甘到底煮到好似你甘好定唔好阿
食玩胃痛窩
Originally posted by 20051111 at 2006-7-27 07:15 PM:
.有個問題.順便問埋用格夜反炒有咩好處呢?
乾身 d 麻 !

其實我唔知架 , 電視炒飯節目咁話架 !!!

Originally posted by sausagehk at 2006-7-27 06:39 PM:

除左呢幾句架 , 仲有冇呀 ???
有呀!..油我唔贊成放太多囉
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 炒飯炒到 d 飯一粒粒識嗎 ?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。