<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 有冇人去過迪士尼公園裡面既主題餐廳?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by negator at 2006-7-27 11:49 PM:
D人話唔好食又貴WOR~
又冇老鼠食?

係指米奇老鼠d餸?
我之前去一個餐都要$50,唔知以家仲係唔係
首先 , 樂園係唔會俾你自己帶野食~
入場前佢會check袋 , 所以你帶左都無用~~

第二 , 樂園裡面的幾間餐廳 , 食物尚算不俗 ,
價錢係$35到 , 份量都ok夠飽的~~貴唔貴就見人見智~~
( 以主題公園哩d地方黎講算可以接受~!! )
如果你真係唔想o係入面食 , 可以出返青衣食 , 食完再入去都一樣唔駛錢的~
( 不過你最好諗諗 , 來回車費加餐飯可能仲貴 )

以上資料係我上年去完disney的親身經歷 , 有無變過就唔知~
去那邊就是要開心

貴一些也沒辦法

重點是食物一定要可口
Originally posted by kuru at 2006-7-27 11:38 PM:
我未去過,諗住黎梗會去,自己帶野食好d
還是入去買黎試?多唔多人,要唔要排好長隊?
食物超貴!!自己帶野食去好過!
Originally posted by 6243062430 at 2006-7-28 12:02 AM:
我之前去一個餐都要$50,唔知以家仲係唔係
咩餐先
我想唔方好 50蚊響果D地方無野食的
Originally posted by hold_find at 2006-7-27 11:41 PM:

我建議你自己帶野食啦
好似水都唔比帶・仲話野食
Originally posted by toy739toy at 2006-7-28 02:44 AM:

好似水都唔比帶・仲話野食
帶水都唔比
唔可以話自己飲唔慣礦泉水要飲滾水假咩
幾專制下
Originally posted by benson00 at 2006-7-28 12:45 AM:

食物超貴!!自己帶野食去好過!
我都係咁話 !!!

超貴 !!!

去過!!!貴到嘔!
一塊pizza(得一隻角仔咁大倒)賣成$4X,我去pizza box成個pizza都得啦!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 有冇人去過迪士尼公園裡面既主題餐廳?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。