<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 早期癌症 , 食咩會好 d 呀 ??? (包括中藥)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by bigfish at 2006-7-28 11:34 AM:

靈芝其實係冇用架
我個 friend o係外國度做 research, 都話冇用, 唔好俾修哥昆
有心理作用都好啦
Originally posted by yiuman123 at 2006-7-28 11:36 AM:

有心理作用都好啦
好鬼貴架
成三千幾蚊先得少少
睇醫生 動手術
Originally posted by toro at 2006-7-28 11:39 AM:
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=122239&fpage=1

提一提大家……
明架啦, 每句我都諗過先打
Originally posted by bigfish at 2006-7-28 11:34 AM:

靈芝其實係冇用架
我個 friend o係外國度做 research, 都話冇用, 唔好俾修哥昆
外國佬點會信中國野
Originally posted by 三一 at 2006-7-28 11:44 AM:

外國佬點會信中國野
外國人好醒架, 唔會好似中國人咁以為自己野一定好架
Originally posted by wind69 at 2006-7-28 06:14 AM:

遇到呢種情況,西醫一定會出黎話其實無關係
又唔係.
我老豆八十幾,十幾年前腎癌,做手術好番.但兩年前患上肝癌,在養和相熟的醫生說無謂做手術.再說祗得半年命.
於是食中藥同冬蟲草,到今天還活著但身體差了.
早兩個月再去養和檢查,醫生說:癌症腫瘤大了一倍,因所有中藥同冬蟲草都是供應給癌症腫瘤去生存,幸好這樣,癌症腫瘤才沒有食我老豆的身體.因此得以保命.但沒有醫好癌症.
因此如果想根治癌症,去做化療,電療,手術前切勿食補品
Originally posted by 三一 at 2006-7-28 11:44 AM:

外國佬點會信中國野
其實幾多中藥好過西藥!
Originally posted by kantang4910 at 2006-7-28 12:18 PM:

又唔係.
我老豆八十幾,十幾年前...
又學到野
有癌症腫瘤唔食得補品
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 早期癌症 , 食咩會好 d 呀 ??? (包括中藥)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。