<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【寵物區】 » 有無地方可以放魚
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 熱男 at 2006-7-28 02:34 PM:
拎去金魚鋪放.你去左鋪頭話有魚買比佢.問左大約幾錢
你先再拎條魚去鋪頭.一來你可以拎番多少.二來.買返佢既人.一樣好好對佢(魚)
有冇人收 ?
浴缸~
Originally posted by 熱男 at 2006-7-28 14:34:
拎去金魚鋪放.你去左鋪頭話有魚買比佢.問左大約幾錢
你先再拎條魚去鋪頭.一來你可以拎番多少.二來.買返佢既人.一樣好好對佢(魚)
係囉. d鋪頭驚d魚有病未必肯收
我d係灰老鼠魚
Originally posted by 三一 at 2006-7-28 02:36 PM:

有冇人收 ?
俾賣魚嘅老闆!
去D水塘放...

我記得以前去石梨"背"放
Originally posted by negator at 2006-7-28 03:18 PM:
去D水塘放...

我記得以前去石梨"背"放
我都試過
i let my turtles go at Tai Poi near (little 3 door) b4!
"The only thing that goes with the flow is a dead fish"
Originally posted by AWU at 2006-7-28 02:44 PM:

係囉. d鋪頭驚d魚有病未必肯收
我d係灰老鼠魚
咁你條魚冇病.你個人去左問下先.佢會問咩魚.多數收
之後再拎條魚換$
看過圖 - 回覆支持 - 多回多貼!!
Originally posted by 熱男 at 2006-7-28 04:46 PM:

咁你條魚冇病.你個人去左問下先.佢會問咩魚.多數收
之後再拎條魚換$
到時佢唔要, 咪大x
Originally posted by 三一 at 2006-7-28 04:51 PM:

到時佢唔要, 咪大x
淨係個人去之嘛
看過圖 - 回覆支持 - 多回多貼!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【寵物區】 » 有無地方可以放魚

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。