<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 誰說男生只懂得煮公仔麵???
返回列表 回復 發帖
Originally posted by queenly at 2006-7-28 11:30 PM:

無錯, 就係average, 但係問題係點解最叻果批都係男人呢

好似讀書咁average黎講, 女人會叻d, 但係大部份既科學家都係男人
Originally posted by tomken at 2006-7-28 11:00 PM:
其實好多大廚都係男來的~~
呢個而傢都狠少見過女廚!
Originally posted by wind69 at 2006-7-28 11:32 PM:

我近十年識到ge女性朋友,有九成都話自己唔識煮野食
但你識女性朋友朋友只占了小部分
先看中國大陸十幾億人口 男都常主外出去打工 女在家煮飯照顧家庭
淇他越落後的國家通常系甘樣
全世界來說 懂得煮野的女人比男人應該多
Originally posted by wind69 at 2006-7-28 11:32 PM:

d 女仔friend最多都只係識煮公仔麵
i only know - -

u a so ging
"感覺非常好"

Target : 1000 fun !
Originally posted by JerryLee at 2006-7-28 11:39 PM:

但你識女性朋友朋友只占了小部分
...
梗係講返香港嫁喇
  色都一定ok,香同味唔知點呢﹖不過如果成日炒餸,應該唔會差得去邊啩﹗  
Originally posted by clkgtr at 2006-7-28 23:39:

d 女仔friend最多都只係識煮公仔麵
識煮有幾難?
就算係識煮都懶得去煮!
Originally posted by mickwan at 2006-7-28 04:02 PM:
論區細節 主要討論食方面, 如那裏的餐...
誰說男生只懂得煮公仔麵???
當然反對嘍,女生也懂得煮啊!!

尤以香港女仔最為嚴重, 大陸果d我諗無咁黎譜
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 誰說男生只懂得煮公仔麵???

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。