<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 有冇食過灣仔摩利臣山的街邊炸大腸 ... 好正 !
返回列表 回復 發帖
Originally posted by eqhigh at 2006-7-28 11:01 PM:

係呢,邊間中學叫摩利臣山工業學院?我未聽過 bo
工業學院 ... 好似改晒名叫IVE
Originally posted by benson00 at 2006-7-28 11:03 PM:

MK D炸大腸都好正ar...
一串串 , 串好炸大腸 , 買先放落油到炸 ... 一來唔好食 , 二來食過幾間都肚痛
唔敢食
我本人覺得炸大腸個look唔系好店
故始 未試過
香腸 芝士腸就試得多
尤其系果隻脆
鋪朴朴架辣味香腸
Originally posted by BeachBoy at 2006-7-28 11:07 PM:

一串串 , 串好炸大腸 , 買先放落油到炸 ... 一來唔好食 , 二來食過幾間都肚痛
一串串 , 串好先炸就一定唔好食~加上依家d 舖0頭因為平所以用冰鮮的美國大腸, 所以係唔好食ga~~~
依家已經好難搵到以前的炸大腸啦~~~~本來廟街仲有一當車仔的炸大腸都ok , 但依家經常唔開~~~唔知係咪冇左~~
宜家唔係上晒鋪?
我日日都係果邊...唔係太覺 = =
Originally posted by BeachBoy at 2006-7-28 10:54 PM:

有d咁的醬

唔係得甜醬&辣醬
有依d 醬ga~~即刻食燒鵝用果d~~~
Originally posted by BeachBoy at 2006-7-28 10:54 PM:

有d咁的醬

唔係得甜醬&辣醬
一DD有...
如果冇酸梅醬,我會食慾減退...
另外我覺得mk d 炸大腸其實超難食, 因為一d 都唔脆, 加上cut 左先炸所以吸哂d油~~~
Originally posted by negator at 2006-7-28 11:28 PM:

一DD有...
如果冇酸梅醬,我會食慾減退...
酸梅醬 + 甜醬 + 芥辣 = 一流~~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 有冇食過灣仔摩利臣山的街邊炸大腸 ... 好正 !

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。