<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 誰是中國運動員的代表?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by toro at 2006-8-3 04:00 PM:

係ga?
好似話怕影響練習ma...

田亮因為踩入娛圈比人逐出國家隊,e家都未入得返
伏明霞都係退左休先拍..
郭晶晶我淨係係04奧運後見過佢拍一個,此後都無
26FUN頭號周麗淇FANS
祖雲達斯多年忠實球迷
打法勁似恩沙基,球場上ge通天老棺!! @@
Originally posted by 甘國武 at 2006-8-3 04:02 PM:

國家跳水隊唔比人拍廣告 ...
但我見伏明霞、郭晶晶、吳敏霞都有拍廣告 ...
吳敏霞我都見過,可能一個半個就比卦

但無可能好似姚明咁咁多份廣告合約係身
祖雲達斯多年忠實球迷
Originally posted by MaxFigo at 2006-8-3 03:57 PM:

相信世界跳水界無乜邊個唔識郭晶晶...

只不過跳水唔及NBA咁多人留意...而且國家跳水隊唔比人拍廣告
但佢ge代表性都係毋庸置疑
咁梗係 NBA 多人注意d 啦
外國人會睇 NBA, 會睇 EPL, 所以代表性運動員會o係呢度揀, 咁姚明當之無槐啦
如果問大家突尼西亞運動代表, 相信 99% 人都會話係查迪, 唔會係一d o係回教國家運動入面有突出表現o既中東鬼掛...
李寧!!
Originally posted by bigfish at 2006-8-3 04:08 PM:

外國人會睇 NBA, 會睇 EPL, 所以代表性運動員會o係呢度揀, 咁姚明當之無槐啦
如果問大家突尼西亞運動代表, 相信 99% 人都會話係查迪, 唔會係一d o係回教國家運動入面有突出表現o既中東鬼掛...

外國人會睇乜 咁代表性運動員就要係果度揀~ 呢個係呢條假鬼佬既睇法姐~
劉翔<===世界冠軍...

姚明而家只可以話佢係高級/...並非世甲第一~
Originally posted by bigfish at 2006-8-3 04:08 PM:

外國人會...
乜外國人唔睇跳水同田徑架咩?還是將你自己代表晒所有外國人??
整係中國人揀得出黎0既都代表緊全球5分1人啦~~

[ Last edited by skjeiw on 2006-8-3 at 09:04 PM ]
我的最愛: Miki、Stephy、阿仙奴、AC米蘭
"為何還喜歡我,我這種無賴"
Originally posted by bigfish at 2006-8-3 10:18 AM:
能夠o係外國成功的, 只有姚明一個, 其他乒乓同跳水運動人只係國內池中物
上次奧運果陣你懂性未?
Originally posted by Horowitz at 2006-8-3 09:59 PM:

上次奧運果陣你懂性未?
我諗佢e+都未.....
祖雲達斯多年忠實球迷
有劉翔有代表性多d
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 誰是中國運動員的代表?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。