<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 世界籃球賽, 中國隊會否入到前十六名?
返回列表 回復 發帖

世界籃球賽, 中國隊會否入到前十六名?

實力咁差, 睇黎都係以入前十六為目標, 唔駛諗十二強 la
中國隊其實一d都唔差,係亞洲籃球第一!!!
聽一位朋友講:王治郅係一個好強gePG...不過中國唔俾nba重用sin咁平平冇奇
中國籃球實力是全亞洲第一、世界第八,成績驕人,最好的例子便是國家隊
對日本經常都會淨勝四十分;而且,在這五年間,不斷有著中國籍球員入選
nba,黃海貝便是今年其中一位入選者;明年,更加有著易建聯入選,位
置上更加可以挑戰前三名。
亞洲第一控衛劉煒,控球極快;朱芳雨,在亞洲已經沒有人的三分球比他更
準繩;易建聯,不用多說,中國未來希望;王治郅,中國唯一可以五個位置
都懂打的全能球員;姚明,中國最強的運動員
i like Mr. BigFish's title, Excellent Writer, ...XD
又係你ar
24隊中,中國實力一定係前16
不過入唔入到16強就另一回事
事關佢果組都幾難打...
Originally posted by cheery at 2006-8-5 01:47 AM:
中國隊其實一d都唔差,係亞洲籃球第一!...
易建聯下年唔會入nba ga...除非中國肯放人
未到最後都未知中國會點

王治郅係pg??
Originally posted by cheery at 2006-8-5 01:47 AM:
中國隊其實一d都唔差,係亞洲籃球第一!...
你講到大郅好似 KG 咁勁喎
朱芳雨好似雷阿倫咁勁
易建聯好似 A 米咁勁
劉煒O係你朋友眼中, 應該達拿殊級數 la
Originally posted by bigfish at 2006-8-5 02:49 AM:

朱芳雨好似雷阿倫咁勁
易建聯好似 A 米咁勁
點都好喇~好過你祖國英國~影都無 想睇佢點比人炒都唔得
Originally posted by 王晶 at 2006-8-5 03:25 AM:

點都好喇~好過你祖國英國~影都無 想睇佢點比人炒都唔得
係籃球世界, 英國同垃圾有乜分別啊. 冇資格同中國相提並論啦.
Originally posted by bigfish at 2006-8-5 02:49 AM:

朱芳雨好似雷阿倫咁勁
易建聯好似 A 米咁勁
點同美國NBA比呀~~~~
Originally posted by Lyon at 2006-8-5 03:41 AM:

係籃球世界, 英國同垃圾有乜分別啊. 冇資格同中國相提並論啦.
英國打世錦既資格都無
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 世界籃球賽, 中國隊會否入到前十六名?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。