<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 世界籃球賽, 中國隊會否入到前十六名?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by bigfish at 2006-8-22 04:53 PM:
呢個 post 可以推返上黎
因為中國三連敗之後可以再深入討論, haha
等多兩場咪唔駛討論羅
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by 甘國武 at 2006-8-22 04:54 PM:

等多兩場咪唔駛討論羅
姚明話必入八強喎
睇依個形勢, 就算俾佢一勝四負出到線又點? 對住立陶宛咪又係獻醜, 仲要俾班日本仔笑
Originally posted by bigfish at 2006-8-22 04:58 PM:

姚明話必入八強喎
睇依個形勢, 就算俾佢一勝四負出到線又點? 對住立陶宛咪又係獻醜, 仲要俾班日本仔笑
日本仔 咪一樣24強出局
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by bigfish at 2006-8-22 04:58 PM:

姚明話必入八強喎
你咪一樣話英格蘭捧硬杯 我地中國人好寬宏大量唔會笑d傻仔~
成個月冇上黎﹐冇稔到睇唔到水面世界既魚
依然一成不變
只回好圖
出左線喇~~~~~

大家討論下啦~~~~
gogo
漁哥仲唔9秒9走佬咩@@
俾中國隊出左!!!
Originally posted by bigfish at 2006-8-22 04:53 PM:
因為中國三連敗之後可以再深入討論, haha
因為中國出線之後可以再深入討論, haha

我係度請bigfish兄出黎講下野 唔該
Originally posted by hkcitywong at 2006-8-24 07:59 PM:

因為中國出線之後可以再深入討論, haha

我係度請bigfish兄出黎講下野 唔該
係就係出到
但可唔可以好似其他國家咁光明正大出線呢?
意大利, 土耳其, 西班牙甚至阿根廷都唔駛計埋d 婆仔數就出到線, 中國要學下人啦
Originally posted by bigfish at 2006-8-25 12:04 AM:

係就係出到
但可唔可以好似其他國家咁光明正大出線呢?
意大利, 土耳其, 西班牙甚至阿根廷都唔駛計埋d 婆仔數就出到線, 中國要學下人啦
點呀 阿新比利~勁喎
又估錯 ~~ 下次有波打 記住出POST 講下你既睇法喎

益下 咁多位巴打 LA~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 世界籃球賽, 中國隊會否入到前十六名?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。