<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 世界籃球賽, 中國隊會否入到前十六名?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by bigfish at 2006-8-5 02:49 AM:

你講到大郅好似 KG 咁勁喎
朱芳雨好似雷阿倫咁勁
易建聯好似 A 米咁勁
劉煒O係你朋友眼中, 應該達拿殊級數 la
只要 姚明 好似 姚明 咁勁,就行了~~
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by cheery at 2006-8-5 01:47 AM:
中國隊其實一d都唔差,係亞洲籃球第一!...
老實說,我不覺得贏日本40分有甚麼了不起
日本在亞州中,實力平平而矣,就算是台灣
贏它20分也不出奇,何況中國?

姚明--他目標是全球第一中鋒!
易建聯--有潛力,但能否化成實力?
王治郅--NBA大大大後備 ...
劉煒--亞州第一控衛?!先問問台、韓控衛吧~~
朱芳雨--我倒想看韓國三分神射 ...
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
看看梦幻七队能不能打决赛好了~~
R9+O'neal=卡路里霸王
你班人咪講咁多冇乜建設性ge廢話
打完世界籃球賽sin好評我
Originally posted by cheery at 2006-8-5 11:15 AM:
你好有建設性?
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
請問今次世錦賽係邊16支球隊?
有無立陶宛,俄國??
Originally posted by cheery at 2006-8-5 11:15 AM:
你係邊位
Originally posted by 王晶 at 2006-8-5 12:05 PM:

你係邊位
Originally posted by 甘國武 at 2006-8-5 11:29 AM:

你好有建設性?
多你少少咁la~
Originally posted by cheery at 2006-8-5 01:04 PM:

多你少少咁la~
大家咪又講緊籃球,咪又係講返大家ge睇法,憑咩話人地果d係廢話而你ge唔係??
鍾意講野又唔鍾意俾人批評,不如唔理你好過~~
咁都叫做有建設性??
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 世界籃球賽, 中國隊會否入到前十六名?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。