<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 世界籃球賽, 中國隊會否入到前十六名?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by bigfish at 2006-8-6 10:12 PM:
唔通大家真係天真到以為姚明係世界第...
大Z食住姚明?
dirk、ak47、KG、j o'neal、gasol ... 佢地係大小前鋒 ...
duncan、o'neal ... 佢地係勁,但己經老化~~

門外漢 就真係 門外漢 ...
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by 甘國武 at 2006-8-6 10:23 PM:

大Z食住姚明?
dirk、ak47、KG、j o'neal、gasol ... 佢地係大小前鋒 ...
duncan、o'neal ... 佢地係勁,但己經老化~~

我未見過j o neal...gasol mark yao....
Originally posted by 76 at 2006-8-6 10:24 PM:

我未見過j o neal...gasol mark yao....
講講下中鋒係要拉埋d pf/sf黎講... 咁數實大把巨星ga la
現今nba中鋒,姚明絕對稱得上一線頭
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-8-6 10:38 PM:

講講下中鋒係要拉埋d pf/sf黎講... 咁數實大把巨星ga la
現今nba中鋒,姚明絕對稱得上一線頭
睇開d啦 kg 都唔係第一次係咁架啦.
你唔係諗住可以同佢理性討論吓嘛.  
Originally posted by 甘國武 at 2006-8-6 10:23 PM:

大Z食住姚明?

講緊內線球員喎...
難道你好專業?
Originally posted by bigfish at 2006-8-7 04:43 PM:

講緊內線球員喎...
難道你好專業?
ok ... 我唔專業,全世界你最專業!
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by bigfish at 2006-8-7 04:43 PM:

講緊內線球員喎...
難道你好專業?
咁用你既專業眼光去講解一下yao點比人食住法得唔得呀
小弟想學下野喎
Originally posted by 甘國武 at 2006-8-7 04:54 PM:

ok ... 我唔專業,全世界你最專業!
算啦甘甘,睇佢平時其他貼,佢對「中國人」嘅睇法我好有保留…大家觀點唔同,你自己睇得明nba d數據代表d乜咪得囉,無必要要佢認同嘅…

講緊內線球員喎...
難道你好專業?
講睇波又唔一定話專唔專業嘅,甘仔句門外漢係因為佢嘅經驗覺得唔同位置嘅球員好難作比較,呢點我都同意佢睇法,唔通「外線」我哋攞高比同拿殊比較咩?唔會ga嘛
姚明就算唔係話係nba最強內線球員...都足夠可以令中國隊實力提高成為世界頭16 la
你下下要儸美國隊黎比咁無計喇...but dun forget 你既問題係"世界籃球賽, 中國隊會否入到前十六名?" 以中國隊實力,入到前十六名毫不意外...
不過算喇...係你心中,中國mud都唔得架喇....
英國就mud都得=>英國人d屎你都覺得係香既...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 世界籃球賽, 中國隊會否入到前十六名?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。