<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 世界籃球賽, 中國隊會否入到前十六名?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by alexinzaghi at 2006-8-7 08:14 PM:
姚明就算唔係話係nba最強內線球員......
英國就mud都得=>英國人d屎你都覺得係香既...
嘩, 佢唔止覺得係香, 仲會搶住食架.  
a.......大家唔好人身攻擊啦,討論要有風度
Originally posted by toro at 2006-8-7 07:01 PM:

講睇波又唔一定話專唔專業嘅,甘仔...
pg 同 sg 就難比較 d, 但 pf 同 center 分工就比較模糊, 依家 NBA 好多球隊都係 pf 當 center 用, center 當 pf 用
有時 morning 都頂 haslem 個位打, 有陣時麥戴斯又頂 big ben 個位打
姚明打 center 就俾大 Z o既腳步洽, 比加素o既力量洽 (加素已經唔係特別大隻)
Originally posted by bigfish at 2006-8-7 11:16 PM:

pg 同 sg 就難比較 d, 但 pf 同 cen...
比加素o既力量洽???
我唸你至少半季無睇NBA ...
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by 甘國武 at 2006-8-7 11:17 PM:

比加素o既力量洽???
我唸你至少半季無睇NBA ...
難道你認為姚明o既力量達 o'neal 級數?
Originally posted by bigfish at 2006-8-7 11:21 PM:

又關o'neal咩事... 講緊gasol...
Originally posted by bigfish at 2006-8-7 11:21 PM:

廢話,有邊個中鋒力量達 o'neal 級數?
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by 甘國武 at 2006-8-7 11:26 PM:

廢話,有邊個中鋒力量達 o'neal 級數?
哈哈... 遲 bigfish 會講姚明係全世界最弱ge中鋒,
因為佢係中國人...kaka
Originally posted by toro at 2006-8-7 11:32 PM:

係佢眼中一定有!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 世界籃球賽, 中國隊會否入到前十六名?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。