<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 世界籃球賽, 中國隊會否入到前十六名?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by imthe1 at 2006-8-8 02:50 PM:
我相信中國就世錦賽入前10強無問題的。

大家中國人,支持一下國籃吧。
今年難度高d喇

雙塔 依家都仲傷緊 如果趕得切傷癒復出披甲 應該都無乜態
仲要分組賽同組實力都有番一定咁上下

所以呢 名次就唔重要 打場好波比大家睇就得喇
千奇唔好好似某d人咁 乜都話win硬 仲有幾多幾多場就捧杯果d咁既笑話~
Originally posted by cheery at 2006-8-8 03:09 PM:
絕對support imthe1 ge發表
龍之軍團一定可以入到8強
果件王晶咪再一咪批評中國
睇睇imthe1 ge言論sin talk la
阿生 你岩岩訓醒定係無帶眼鏡 我邊樹批評中國隊
Originally posted by cheery at 2006-8-8 03:15 PM:
「呢度邊個認為 中國隊可以入8強?
係你發夢預知 一話老作出黎」

王生,,,,你打中文唔識中文定扮失憶呀
呢句係一個叫王晶ge人打ge....難道唔係你?
你朋咩質問中國隊入8強ge資格??
俾俾料~~
你話得咪得囉
我係覺得 中國隊今屆難入8強
點解唔得我係#77已經答左 唔該你帶番副老花留心逐隻字睇
費時口同鼻拗 打完今屆賽事先同你廢嗡

仲有 我今日先知原來"估"一隊球隊 入唔到8強係一種批評~

[ Last edited by 王晶 on 2006-8-8 at 07:00 PM ]
Originally posted by cheery at 2006-8-8 10:21 PM:

你話估就估lor= =////俾個下台階你...hehe
下台階? 你留番自己用喇
Originally posted by bigfish at 2006-8-9 01:43 AM:

留俾姚明都得, 因為佢跨口必入八強
估計中國會輸俾美國, 意大利, 波多黎各同斯洛文尼亞, 同塞內加爾打應該贏o既, 始終非洲黑鬼冇美國黑鬼咁四肢發達
傻喇 讓黎讓去做咩jack
你捧到英格蘭上天,點知之8強止步都未用喇~幾時輪得到姚明
Originally posted by bigfish at 2006-8-9 02:06 AM:

好似全世界球迷都怪 c 朗同球證喎, 佢地都體諒英格蘭含冤出局
哈哈 全英格蘭球迷都怪 c 朗同球證炸掛
話知你含乜喇~出局就出局 接受現實搵個下台階ban埋一二邊喇~
Originally posted by bigfish at 2006-8-22 04:58 PM:

姚明話必入八強喎
睇依個形勢, 就算俾佢一勝四負出到線又點? 對住立陶宛咪又係獻醜, 仲要俾班日本仔笑
你咪一樣話英格蘭捧硬杯 我地中國人好寬宏大量唔會笑d傻仔~
Originally posted by bigfish at 2006-8-25 12:04 AM:

係就係出到
但可唔可以好似其他國家咁光明正大出線呢?
意大利, 土耳其, 西班牙甚至阿根廷都唔駛計埋d 婆仔數就出到線, 中國要學下人啦
點呀 阿新比利~勁喎
又估錯 ~~ 下次有波打 記住出POST 講下你既睇法喎

益下 咁多位巴打 LA~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 世界籃球賽, 中國隊會否入到前十六名?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。