<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 港男M.C.C.加分第二炮
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-8-8 02:43 AM:

點解我冇分...真係咁差?
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-8-8 02:43:

點解我冇分...真係咁差?
sorry~~~sorry~~~
睇漏左睇漏左.................
加返咖喇~
Originally posted by BOYDWAN at 2006-8-7 08:06 PM:

Aivn 你仲爭一題呀~
仲有一題咩~
邊題呀?
Originally posted by BOYDWAN at 2006-8-8 08:52 AM:

sorry~~~sorry~~~
睇漏左睇漏左.................
加返咖喇~
唔緊要~~
多謝晒boyboy~
08集 珍珠都冇咁真、堅過石堅呀
The pearl is eaten and does not leave

12集 我識你老鼠
The mouse does not know you

20集 食懵你呀
Have really turned into the fool

28集 真係靚爆鏡呀
Explosion!!!Explosion!!!

32集 正一阿茂整餅
Cake...Burnt!!!

40集 你唔好阻住個地球轉啦
The earth is still rotating
35集 睇下你有咩把炮
I will to see your gun ~~

41集 你充大頭鬼呀
Are you charge to big head ghost~~

33集 你信唔信我郁你丫拿
Are you believe i will hit you~~

21集 巴屎閉
Bus is close by shit~~

39集 有咩留番拜山先講啦
You will say something??go to worship mountain yet~~

25集 你都狒狒地既
You are crazy guy,it look like baboon
07 食べるために私をはさみ切る

27 実際にしっかりした落下はある

19  私は私が病気猫を得るときangery に得ない

40 よくないブロック移るべき地球
Originally posted by gn00987333 at 2006-8-9 05:29 AM:
07 食べるために私をはさみ切る

27...

Originally posted by BarristerSpring at 2006-8-9 05:34 AM:

你冇定只可以轉英文啊
Originally posted by gn00987333 at 2006-8-9 05:35 AM:

你冇定只可以轉英文啊
冇啊..........
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 港男M.C.C.加分第二炮

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。