<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 三大聯賽季前討論
返回列表 回復 發帖
Originally posted by bigfish at 2006-8-11 22:02:

曼聯簽左維迪之後勁左好多, 上屆個...
曼聯中場唔得,雲佬又走人,都是唔夠車仔勁
EF小人物

Originally posted by Kian76 at 2006-8-12 11:14 AM:
西維爾個陣都幾強。

軒基、拿華斯、丹尼爾、馬利斯卡、捷雲頓、法比安奴、迪亞高、保臣
捷雲頓真係唔係講笑...入球機器
我的最愛: Miki、Stephy、阿仙奴、AC米蘭
"為何還喜歡我,我這種無賴"
Originally posted by arsenalhrs at 2006-8-12 10:57 AM:
漢堡都勁ga,,, 冇人提>0< 如果...
我總覺得無左雲達華治就差好多咁
英超:
曼聯今屆給我唯一的驚喜和寄期只有蘇斯克查;
c朗心不在曼聯,加上同朗尼有牙齒印,雖然朗尼話冰釋前嫌但始終會有條刺;
上年季初帶給球迷驚喜的朴智星,由下半季開始狀態有所下滑;
即使球員有幾重要,費sir"排除異己"從不手軟,竟然賣走陣中神射手雲佬,未搵到夠份量的替補而自斷一臂......,........祝陣中主力球員切勿得罪這個不理大局只顧自己喜惡的領隊,否則下場只會如史譚華朗碧咸堅尼雲佬一樣
作為一個鍾意睇波既球迷,仍希望曼聯入到三甲

阿仙奴上季火力不足只得第四,今年沒有太多增兵,但隊內球員漸趨成熟,法比加斯經過一年的催谷功力已大增,沒有皮里斯卻有路斯基替補,希比由下半季開始漸漸溶入球隊,中場實力有增無減。可惜今年很多球員離開,前線有伯金退休,雷恩斯或會過檔皇馬,更甚者是後防兵源不足,蘇金寶離隊及艾利殊將要他投........雖然我係阿仙奴粉絲,若後防短期內未能買到有實力球員,亦不敢睇好佢今年能夠捧到盃

英超另有兩隊不容忽視,分別係熱刺及紐卡素
我願化身石橋,受那五百年風吹、五百年日曬、五百年雨打,只求她從橋上走過
Originally posted by cfccfcc at 2006-8-11 10:07 PM:

云達買左梅特沙加,迪亞高...勁野
呢兩個咩人黎架? 點勁? 迪亞高係咪拉科射手?
Originally posted by bigfish at 2006-8-14 12:41 AM:

呢兩個咩人黎架? 點勁? 迪亞高係咪拉科射手?
梅迪薩卡咪德國0個個~~迪亞高係前波圖的巴西藉進攻中場
兩個都好勁下架
Originally posted by littlepig at 2006-8-14 12:40 AM:
英超:
曼聯今屆給我唯一的驚喜和寄期...
我成日都覺得阿仙奴太少人~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 三大聯賽季前討論

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。