<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo 英超聯 (2006- 2007)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by CHECSS at 14-11-2006 20:08:

我差1分 ............ Ballack + Meite 減左我6分 ...................
同病相憐.....
Originally posted by CHECSS at 14-11-2006 21:39:

我都無叫你買波仔 + 美迪迪~~~
做咩咁醒目跟我呀?~
Originally posted by CHECSS at 14-11-2006 22:37:

你買左 ????
都話 "同病相憐....." 咯 ~~~~~

Originally posted by teramishu at 16-11-2006 02:42:
今周。。。 难搞。。。 希...
買利記+雷丁吧!!!

PS:

http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... hlight=&page=79

#2366 ~
You are the ONLY one who is incharging now ~~
And I won't involve in any organizing process ~
我有預感朗尼會再爆分..........

今場 vs. 荷蘭竟然 5SOT 1G.........................
Originally posted by littlenic at 16-11-2006 20:41:
本周my 1st team陣容:

Drogba(che) Kuyt(liv) K Seol(red)
Hleb(Ars) Young(wat) C Ron(man) Ballack(Che)
A Cole(Che) M Richards(mac) Shorey(Red)
Hahnemann(Red)

信你ga la,duff,買重reading ga la。
你唔好比咁大壓力我先啦 ~~~~

不過呢個陣睇落有D怪..............

先講前鋒........

Drogba 啱啱先 Hat-Trick......
仲 keep 唔 keep 到真係好難講...(同朗尼一樣 )
反而 Shev 表現穩定......又唔會特別走樣.....
黃牌又少......價錢又同 Drogba 差一截.....
遲D仲要「嚇」(作客 )曼聯...............
所以我都唔知應唔應該叫你搏.........

而 Kuyt keep 住好....
雖然本周可能會好少分.......
不過買定落下周一定爆呀 ~~~

Seol..............
叫做比 Doyle 穩定少少啦 ~~~~
不過呢排 Doyle 勁D喎.....

中場就仲驚.......

Hieb 打左 12 周先得 1 周爆分咋喎.....
加上紐仔最強會係兩閘......
反而搏 Febregas 或者 Scholes 仲好 ~~~

Young
C7
Ballack 啱啱 vs. Cyprus 入左波.....未必話會再咁差嘅~~~~

後衛都有問題 :  Richards........
佢前晚 vs. Netherlands 打右閘真係好差....
對住洛賓、雲佩斯呢D英超球員都可以比人話過就過.....
對住富咸既 Boa Morte......唔敢諗 lu ~~~

其他 ok ~
不過加埋 Shittu 會更好 ~~

杜夫本週心水:
前:奇雲杜爾 (雷丁)
中:大衛賓佬 (布力般)
後:恩基馬遜 (雷丁)
龍:夏利文 (雷丁)

[ Last edited by Edgar Davids on 2006-11-17 at 07:24 AM ]
Originally posted by teramishu at 17-11-2006 04:44:

Hleb 同 Ballack 令 人。。。
波仔如果 4.16 偷絕對係佳品......

Hieb 就真係.........
Originally posted by teramishu at 17-11-2006 21:08:

一 阵 Hleb 同 Richards 入 波 你 咪 好 爽 ?
可能性極低~

即係等同要 Makelele 再入波......
Originally posted by teramishu at 17-11-2006 22:19:

所 以 我 咪 话 踢 得 好 看 并 唔 代 表 可 以 响 YFF 度 得 高 分。。。
So why you said #643 ???
Originally posted by teramishu at 18-11-2006 05:10:

Hleb 响 EPL 一 季 都 会 入 番 '一 两 粒' 波 咖!!!
入左架喇..........
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo 英超聯 (2006- 2007)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。