<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo 英超聯 (2006- 2007)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Edgar Davids at 2-12-2006 02:56:
+7
+7
Originally posted by kakeidevil at 4-12-2006 18:52:
今晚 [img]http://212.95.232.145/fap...
請問 Reyna 有咩咁吸引你呀 ?? =___="""
而 Sinclair 好似膝傷..... =o=
Originally posted by kakeidevil at 5-12-2006 17:20:
愈玩愈冇心機.....
BigT今...
而家買左都唔會計今周個分架 ~~~ = =""""
而家買既人係用作下周架 ~~
下周必買 曼聯,車仔,利記+布力般 ~
Originally posted by teramishu at 5-12-2006 14:46:

Young 没 有 SOT 都 有 7.5 分。。。 问 你 死 咪。。。
係咁斬波/博罰球/博角球............
Originally posted by kakeidevil at 5-12-2006 17:38:

其實我唔係好識玩......
黎陪襯咋嘛

個個week都係咁換人咁濟....................
咁又唔好咁講 ~~~
其實我都係半桶水架咋.......
一味靠老抄人地D陣囉~~~~~

其實個個week係咁換人係OK ~
因為因應比賽而換人會係最好既方法 ~
不過一D一流球員 (好似你個朗尼 )
如果平入就千祈唔好放呀!
Originally posted by kakeidevil at 5-12-2006 17:40:

咁到時靠你~
我自己個陣都唔夠錢...........

GK: Cudicini (放左 Given )
DF: Riise(平入) , Ashley Cole(貴到嘔...) , Vidic(個價錢太誘惑......)
MF: Lampard (貴入...) , Ballack(平入) , Lennon(隨時放) , ???
ST: Shevchenko(價錢誘惑) , Bellamy($10 時偷的) , Mccarthy......

Available Salary Cap : 1.61...
Originally posted by 艾力克 at 5-12-2006 17:53:

y does m. peterson play so poor this season?
我又唔係 Gamst 本人........ =____="""
只能答你個「行貨」答案——傷患影響.........
Originally posted by kakeidevil at 5-12-2006 17:56:

你又知我有rooney?:giveup...
我有睇開大部分參賽者個陣囉 ~~~~
其實係睇到架.......
當你禁左一 team 之後....
佢會 show 嗰 team 今周既內容...(梗係截左止先會公佈陣容啦)
你禁左上角 "week XX" 左右兩個制就可以睇到架喇 ~~~

我就係做錯左.......
$15.XX Rooney 因為沉放左.....
$18.XX Lampard 因為當時謝拉特更好放埋......
加埋 $5.XX Agger,$3.xx Ballack.........

BTW.....Nuno Valente 雖然打得好......
不過 Everton 好飄忽........時失波時唔失......
所以要攞 Clean Sheet 分有難度..........

Cudicini...........................
Originally posted by kakeidevil at 5-12-2006 18:25:

聽你話(曼聯,車仔,利記)
我個陣....比d意見~
(好難得我自己公開個陣~)

Drogba, Kuyt ,Rooney
Robben, L Garcia, Sibierski ,Scholes
Vidic, Valente, Heinze
Cudicini

Available Salary Total: 2.31
好大壓力...............
錯左副版主會否殺我頭 ???

不過你 post 我就改啦 ~~

先講龍門........
如果係心水我一定揀侯活或費度............
不過可惜單賽......
要同兩場都應該 CS ge 車仔仙人黎比應該輸........

到講後衛...........
Vidic 呢排雖然好沉 (上場負分添......)
不過始終有保證......下場對手又易打......又有射門........$7.XX 全包撐硬!
而 Everton vs. Westham..........由於 AJ 傻左......Green 又上左身......
有機會 0:0.......Valente 搏得過.....
至於 Heinze..........
正選位始終唔穩陣...............
我會 upgrade to Spurs 後衛囉....(Ekotto,Dawson,etc.)
因為 Spurs 主場 OK ~~~

再講中場..................
Robben 正選位危過 Heinze.......
只能夠搏魔頭唞 B13 or M6 留力打兵工廠而喺 Vs. NUFC 正選 ~~~
不過 Robben 華而不實.......建議用 Bentley 平靚正 ~
Garcia 有名「神經刀」...........
時強時弱.........祝你好運買中佢吧..........
Sibierski 正選位置不穩.........Martins,Parker,Dyer 都打到佢個位.......
Scholes Good Pick ~~~

最後前鋒.............
真係「錢」鋒...................
Drogba + Rooney + Kuyt 貴得很...........
可惜因為你d前鋒太貴......所以成隊能力好唔平均...............

成個陣強於前鋒一般在中場.........
建議揀d當 fit ge 中場........
e.g. Arteta,Osman,Lennon,Bentley,etc. ~

其實我都唔知幫唔幫到你......
Originally posted by Edgar Davids at 5-12-2006 18:54:

好大壓力...............:g...
我逐個球員同你秤........
希望你唔好殺我啦.............

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo 英超聯 (2006- 2007)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。