<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo 英超聯 (2006- 2007)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by donald15 at 2006-8-26 09:57 PM:

仲堅持要亨利
凝住佢遲d會屈機>.<

=.=shev,duff聽日同我入波...
今週又死晒
炒硬車切喜雀斬紅軍火燒兵工廠食緊梗食糖
Originally posted by donald15 at 2006-8-27 02:36 AM:

你又想發功
我發咩功
Originally posted by donald15 at 2006-8-27 02:40 AM:

又黎入波輸波
hehe
Originally posted by donald15 at 2006-8-27 02:42 AM:

燈既功力
紅魔鬼有「福」同享
文: 黃興桂 26/08/2006
最頂級?足球賽事歐聯完成抽籤後,畀我有一個感覺,就係時間尚早,各地聯賽都仲未開晒鑼,點能夠咁快武斷展望誰勝誰負呢,所以筆者都係睇定?先,加上今季公司會直播歐聯賽事,到時定必為讀者作深入分析,再畀好料!

講番今晚賽事,頭場心水係「紅魔鬼」曼聯可勝屈福特,球隊係現時唯一一支兩連勝部隊,表現亦具說服力。兩場波中,曼聯顯示出極高入球能力,而且防守亦相當穩健。而筆者最為欣賞係領隊費格遜今季為安撫舊將,畀機會佢?出場,呢招心理戰能令舊將更為球隊賣命,自然可以打出好波。再者,如果一支球隊,全部都係牡丹 ?話,反而絕非好事。不過客勝賠率較為乏味,所以波膽二比○、三比○會係最佳投注策略。

阿仙奴可勝曼城

另外,阿仙奴亦係今日心水之列,雖然今場要作客曼城,但球隊暫時唔使分心歐聯之下,應會精銳盡出,加上首場主場失分,冇理由咁快就落後其他強隊,所以簡單客勝值捧

唔關我事
係神既旨意..xd
Originally posted by donald15 at 2006-8-27 02:43 AM:
跟你買沙夏即時中招
信我一成............

Originally posted by donald15 at 2006-8-27 02:47 AM:

神既旨意你都跟
會遭天譴

佢爭d害死曼聯
Originally posted by donald15 at 2006-8-27 02:48 AM:

下期舒夫都要放
買martins
Originally posted by donald15 at 2006-8-27 03:01 AM:

曼聯隻魔鬼頂得住佢
阿記=.=

Originally posted by 艾力克 at 2006-8-27 07:55 AM:
bullard 點解可以咁勁架?
下個week都唔知要唔要佢好
......d人咁有眼光識買佢-.-
Originally posted by donald15 at 2006-8-27 03:56 AM:
咦派左分囉
saha都有14好過冇

[ Last edited by donald15 on 2006-8-27 at 03:58 AM ]
henry都係xd

而家yahoo都幾有效率,好快計好d分
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo 英超聯 (2006- 2007)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。