<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo 英超聯 (2006- 2007)
返回列表 回復 發帖
今晚 曼城 v 屈福特

有冇人好提議??
Manchester City我入左Reyna,Sinclair同Richards
Watford我入左Young
愈玩愈冇心機.....
BigT今晚有乜好介紹??.....................

查爾頓 vs 布力般

熱刺 vs 米杜士堡
Originally posted by Edgar Davids at 2006-12-5 17:22:

請問 Reyna 有咩咁吸引你呀 ?? =___="""
而 Sinclair 好似膝傷..... =o=
其實我唔係好識玩......
黎陪襯咋嘛

個個week都係咁換人咁濟....................
Originally posted by Edgar Davids at 2006-12-5 17:25:

而家買左都唔會計今周個分架 ~~~ = =""""
而家買既人係用作下周架 ~~
下周必買 曼聯,車仔,利記+布力般 ~
咁到時靠你~
Originally posted by teramishu at 2006-12-5 14:40:

MC 0-0 Watford

你 d 球 員 咪 死 得 直 一 直。。。
我噴緊血...
Originally posted by teramishu at 2006-12-5 15:00:
多謝 brightlee ...
照?! 哦.......互相照顧!大家咁話~
Originally posted by Edgar Davids at 2006-12-5 17:43:

咁又唔好咁講 ~~~
[color...
你又知我有rooney?
唔知點解我睇唔到人地個陣

rooney我$14.11果時入,so我一定唔放

仲有Everton個Nuno Valente
同Chelsea個Cudicini 都係平入既....呢2個我都唔會放!!!

[ Last edited by kakeidevil on 2006-12-5 at 05:58 PM ]
Originally posted by Edgar Davids at 2006-12-5 17:51:

我自己個陣都唔夠錢...........:c...
聽你話(曼聯,車仔,利記)
我個陣....比d意見~
(好難得我自己公開個陣~)

Drogba, Kuyt ,Rooney
Robben, L Garcia, Sibierski ,Scholes
Vidic, Valente, Heinze
Cudicini

Available Salary Total: 2.31
Originally posted by Edgar Davids at 2006-12-5 18:54:

Everton vs. Westham..........由於 AJ 傻左......Green 又上左身......
有機會 0:0.......Valente 搏得過.....
至於 Heinze..........
hey~雖然我係魔鬼版主,但版主唔係大哂的!
我上面仲有10幾個阿頭,到時我死你都未死吖~
何況我只係一個少少既副版主......

講番正題....
Cudicini 如無意外都唔會放....
Everton上個星期日唔係對左 Westham 喇咩?........................
Bentley太貴冇錢買
我D前鋒係以前買落既,所以冇乜點跌既我唸都冇會放~
Arteta,Parker,Dyer都傷哂
Originally posted by Edgar Davids at 2006-12-5 19:00:

我逐個球員同你秤........
希望你唔好殺我啦.............

點會?! 鍚你都黎唔切喇!哈哈~
Originally posted by Aristo~ at 2006-12-8 16:16:
my S.S.LAZIO連拎兩個第5名
hehe ^^
根據 #812   +4分
多謝你參與!記得下次講明加幾多分吖!
而其他得分既版友請自行出post!過左就冇架喇~

但..............................................................哎唷~
估唔到"有得必有失"竟然有我份......
daddy見到既扣我一分先!下次我一定上番去!!!!!

[ Last edited by kakeidevil on 2006-12-8 at 06:58 PM ]
我個陣容掂唔掂 ?????

D. Drogba
D. Kuyt
W. Rooney

M. Pedersen
P. Scholes
A. Sibierski
A. Lennon

N. Vidic
Nuno Valente
L. Baines
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo 英超聯 (2006- 2007)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。