<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo 英超聯 (2006- 2007)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by harvey22 at 2007-4-9 06:42 PM:

I got fake!! MU Chelsea West Ham Liverpool + more all dun have double games
我有出過post講架
Originally posted by 艾力克 at 2007-4-10 11:11 PM:
最認真排陣o既時候, 竟然俾人拋離成百分
冇運行就係咁.....
今個星期繼續努力
Originally posted by 28083003 at 2007-4-11 06:49 PM:
2) 每周得分飞跃大奖 (每位获加二分)
...
指路明燈@@
你今個week用咩人???
Originally posted by 艾力克 at 2007-4-11 11:55 PM:

我都想知
佢話俾我地兩個知好啦
車曼鬥到最後直路

今週繼續雙賽週~

雙賽週球隊:

阿仙奴 - 保頓, 曼城
曼城 - 利物浦, (客)阿仙奴
利物浦 - (客)曼城, 米杜士堡
米杜士堡 - 阿士東維拉, (客)利物浦
錫菲聯 - 韋斯咸, (客)曼聯
韋斯咸 - (客)錫菲聯, 車路士
Originally posted by littlenic at 2007-4-14 01:49 PM:

Can you help me to look at my team?

Adebayor Kuyt Viduka
Etherington McColluch J Harper C Ron
Stefanovic Terry Lescott
Lehmann
執執後防
terry打得一場, 又太貴
Originally posted by kakeidevil at 2007-4-14 03:29 PM:
玩到冇心機執陣

my team:
Drogba Kuyt Rooney
Nolan Jenas Dyer Baptista
Agger Dawson Woodgate
Reina
唔駛冇心機
季尾好多雙賽週
大把機會你追分
Originally posted by kakeidevil at 2007-4-14 04:41 PM:

大把機會再比人帶遠就真
而家處亮就好似布力般同曼城咁.........
爭標又唔到我,最尾又唔到我
無慾無求,踢緊風流波 ~
咁我隊LAZIO
咪變左曼聯
Originally posted by littlenic at 2007-4-14 05:05 PM:

Woodgate上星期買左都冇出,又唔係有傷bo。
Baptista未必有正選。
Dyer 好似有傷。
如果用米鋪df
我建議用Riggort
Originally posted by 28083003 at 2007-4-16 11:10 PM:
我發覺我已經係神燈級人家了
一賣baines就入波
早唔買tevez+zamora,一買就2個都廢哂
好彩汁中了lescott
今季用過佢2次都入波~~~~
你早講用Treves丫嘛
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo 英超聯 (2006- 2007)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。