<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo 英超聯 (2006- 2007)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by eqhigh at 2007-1-14 06:02 PM:
得38分...好危險
今晚Convey,Parker 加油呀
有冇用dyer呢 ??
Martins 上次對熱刺入兩粒, 今晚會唔會再黎過呢
Martins真係又爆發啦
1G1A~~~ 勁呀
Originally posted by jpq at 2007-1-15 11:47 PM:
just break the 2000 milestone this week. Remember next week blackburn and watford hv 2 matches
好睇唔好食呀...
兩隊頭場都係作客....
第二場就互對...
所以兩隊既龍門都唔建議用...

用中前場球員好啦~
Week 22      玩家               球队               分数    得分      
亞軍                Aristo~               S.S.LAZIO              92.5      +4

麻煩版主~~
今週4強會師~
真係大鑊了~
都唔知用咩龍門好~

用雙週龍, 又好危..
樸茅, 雷丁 呢幾個龍又貴...

我自己用緊基雲, 週中紐記俾人大炒..
今場戰意成疑...
唉...
難揀難揀~
Originally posted by teramishu at 2007-1-31 01:39 AM:
Watford 2-1 Blackburn 场 波 冻 过 水...
大 家 等 埋 今 晚 啦...
我諗打完今晚d波先會update呢場個分咯...
Originally posted by eqhigh at 2007-1-31 07:24 PM:
基拔圖施華係咪今week可以復出喇?
係呀
紅牌停一場既咋^^
Originally posted by brightlee at 2007-2-1 07:29 PM:

should be banned 3 matches
taht's why he'd back last night
噢..
仲以為好似兩黃一紅咁, 停一場添

但係黎緊阿記呢場, 對米鋪
施華哥可以出啦~
因為停賽既場次, 已經係聯賽對曼魚, 足總杯, 聯賽杯 用左了
尋晚場波對熱刺, 佢都有出啦 ^^
Originally posted by 艾力克 at 2007-2-3 01:52 PM:
will saha play?
or change him to larsson?
唔用rooney ???
Originally posted by 艾力克 at 2007-2-3 03:03 PM:

i have rooney, saha, drogba in the front line
i am Racson there no.3
=.=
change saha啦
分散投資嘛
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo 英超聯 (2006- 2007)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。