<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo 英超聯 (2006- 2007)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Edgar Davids at 2006-10-29 02:45 PM:

太早爆晒比你地知就唔係「惊喜」啦  ~~~~
好似林仔、波仔呢啲筍盤我都無叫過人入架 ~~~

不過今個禮拜都應該會揀好多「主場」球員 ~~
想知 MSN 搵我 ~~~
不 如 下 周 我 地 齐 齐 买 Owen 啦。。。
呢 个 实 行 惊 喜 万 分 啊。。。
其 实 我 一 直 有 个 Idea。。。
想 响 呢 度 开 个 游 戏。。。
掂 玩 ?
每 周 EPL 果 时,
我 响 YFF 度 简 几 个 Players 出 来。。。
比 如 话。。。

Kuyt,Ballack,Lennon,Evra,同 埋 Howard。。。

等 26FUN YFF Group 的 Member 简 其 中 一 名 球 员。。。
之 后 看 下 边 位 球 员 响 YFF 得 分 最 高。。。
估 中 的 Member 就 获 加 三 分, 估 错 就 扣 一 分。。。
目 的 是 要 推 高 呢 度 的 气 氛。。。

得 分 唔 算 容 易。。。
得 五 份 一 机 会。。。
但 被 扣 分 都 唔 会 好 伤。。。
扣 得 果 一 分。。。
属 于 100 %  娱 乐 环 节。。。

你 地 话 好 唔 好。。。
你 估 brightlee版主 又 会 唔 会 赞 同 ?
Originally posted by CHECSS at 29-10-2006 14:46:

Davids , Lescott 好定 C. Moore 好 ar ?????
Originally posted by Edgar Davids at 2006-10-29 02:50 PM:

比我揀兩個都唔好................
Davids 最 好!!!
Originally posted by Edgar Davids at 2006-10-29 03:07 PM:

~~~
我 之 前 都 有 呢 个 想 法 左 但 就 因 为 呢 度 太 静。。。
唔 改 改 你 个 Post。。。
Originally posted by Edgar Davids at 2006-10-29 03:06 PM:

Sample
Sam 你 个 头!!!
Originally posted by Edgar Davids at 2006-10-29 03:12 PM:

你點佢咩................................
你 看 清 楚 我 指 边 位 Davids 先。。。

Tips。。。 之 前 响 谋 游 戏 估 波 胆 好 劲 过 位。。。
Originally posted by Edgar Davids at 2006-10-29 03:14 PM:

係都我開啦 ~~~~
我 意 思 係 响 呢 度 开, 只 公 开 被 26FUN YFF Group 的 玩 家 玩。。。
简 出 几 个 球 员。。。 之 后 大 家 只 需 出 Post 讲 明 要 简 边 位。。。 就 得。。。
简 单 又 容 易!!!
Originally posted by Edgar Davids at 2006-10-29 03:14 PM:

係咪似曾相識呢?~
仲 好 熟 添。。。
Originally posted by CHECSS at 2006-10-29 03:32 PM:

Parker ok ma ?????
你 应 该 仲 有 剩 多 钱。。。
前 锋 唔 够 稳。。。
中 场。。。
Farbregas 今 届 唔 知 搞 乜?
射 门 多 但 好 少 中 龙 ( SOT )
Originally posted by Edgar Davids at 2006-10-29 03:34 PM:

不過下個禮拜就會有改動喇
仲 唔 改。。。 一 阵 我 到 下 边 陪 你 啦。。。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo 英超聯 (2006- 2007)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。