<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo 英超聯 (2006- 2007)
返回列表 回復 發帖
而家加入係咪太過遲啦?
Originally posted by kakeidevil at 2006-12-1 11:38 PM:
上星期唔理佢反而排名高左=.=

今週繼續唔理佢先~
KAKEI~~...你做左版主呀= =
睇住細佬我呀
Originally posted by teramishu at 2006-12-1 12:25 AM:

之 前 有 听 讲 过 一...
冇錯!!答案的而且確就係入唔到
算啦...預左~
Originally posted by teramishu at 2006-12-28 11:40 AM:
一 个 C. 郎 搞 转 晒 成 个 游 戏, 掂!!!
big T有野搵我?
Originally posted by teramishu at 2006-12-28 11:46 AM:

eqhigh 兄 请 接 受 挑 战 !!!

Group ID# 3684
Group Password 999999
哈,我終於等到啦

不過而家要睇睇入唔入到先~
Originally posted by teramishu at 2006-12-28 11:46 AM:

eqhigh 兄 请 接 受 挑 战 !!!

Group ID# 3684
Group Password 999999
bigT~~我入到黎啦
我係Jackson_EQ
Originally posted by kakeidevil at 2006-12-29 08:58 PM:
To BigT:
我有c仔個msn,但冇你個msn!
仲有,Duff 睇到既比埋你msn我吖!

KAKEI~~~~~你唔愛我啦
Originally posted by kakeidevil at 2006-12-29 09:39 PM:

我愛....................................澤尻多d~
...........
做左版主係咪唔識人先
Originally posted by kakeidevil at 2006-12-29 09:48 PM:

褲版主咋......
咁筍...除褲就有版主做

我又做~
Originally posted by kakeidevil at 2006-12-29 10:10 PM:

你咁隨便既...................
係呀..我份人open丫嘛
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo 英超聯 (2006- 2007)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。