<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo 英超聯 (2006- 2007)
返回列表 回復 發帖
2) 每周得分飞跃大奖 (每位获加二分)

玩家               球队        上升分数
Aristo~              S.S.LAZIO          99      

麻煩版主 ^^
Originally posted by kakeidevil at 2007-2-4 03:10 PM:

我最後簡左Niemi
最衰聽你講要 Carson喇...
我個bolton龍有CS都係8分咋= =
Carson 失一球, 仲要輸波都有7.5分啦
總之我都用carson啦
Originally posted by kakeidevil at 2007-2-4 08:05 PM:

今晚我買左.......
vds
vidic
同Scholes
+埋原本既 Rooney

前中後+龍門 齊哂
今晚@@?
week24果陣計埋今晚場波bo...

你而家轉人係week25既人黎架= =
第5名              Aristo~           S.S.LAZIO                        99          +1

^^
麻煩版主
Originally posted by teramishu at 2007-2-6 11:39 PM:
总 分 冠 军 表[/...
只係C.朗著火 , 同埋林伯又同時爆發姐..
前幾個禮拜..我隊波都
Originally posted by lks at 2007-2-9 04:32 PM:
Injury news.-Morten Gamst Pedersen ...
MGP傷左, 就到ROBBEN 復出
Originally posted by eddie615 at 2007-2-9 12:46 AM:
i like Henry in the yahoo football game.

[ Last edited by eddie615 on 2007-2-9 at 01:19 AM ]
我都LIKE 佢 ^^

不過太貴啦
Originally posted by kakeidevil at 2007-2-10 02:11 PM:

Pedersen傷左
我唸住靠佢食湖架嘛~

原來Bridge都傷埋
真係冇陰公丫
Bridge 正選上陣 =,=
Originally posted by hideaki at 2007-2-13 08:31 PM:

識買人就得啦
最重要 买对人

下周还在考虑是否要全队改造
先用后备队买下下周球员先
全隊改造= =
keep 人做長線投資仲好
恭喜大家發財 ^^
新年快樂
齊齊有分加~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo 英超聯 (2006- 2007)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。