<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo 英超聯 (2006- 2007)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Aristo~ at 2007-4-11 11:49 PM:

指路明燈@@
你今個week用咩人???
我都想知
yahoo冇寫喎
Originally posted by kakeidevil at 2007-4-14 04:41 PM:

大把機會再比人帶遠就真
而家處亮就好似布力般同曼城咁.........
爭標又唔到我,最尾又唔到我
無慾無求,踢緊風流波 ~
仲有每月最佳領隊, 同最佳球隊進步獎
Originally posted by capicapi at 2007-4-19 11:05 PM:
新一周 大家點睇呢?
唉.. yahoo 岩岩先update番個賽程, 都唔知今個禮拜又有冇雙賽週, 又唔知係咪真係vs o個隊
所以都未知點換人住
Originally posted by littlenic at 2007-4-20 12:37 PM:

陌生人bo。老師話見到陌生人唔好...
doyle 復出左, 不過好似有d傷
kuyt 今場應該有好表現, 我有o既話會繼續keep
d. bent 主場都應該有波入, 不過價錢貴左d

[ Last edited by 艾力克 on 2007-4-20 at 07:52 PM ]
Julio Baptista 又冇出, 快d離開英超啦
senderos o係 2:1 o既時間入場有冇 clean sheet 架

熱刺又後上追和, 正
Originally posted by littlenic at 2007-4-21 09:53 PM:

Jenas Nice Pick,逼和Arsenal。

我又升了上燈神級,一放Adebayor,佢就入波lu
都話kuyt今場信得過啦
放Adebayor 入McCarthy, good job

[ Last edited by 艾力克 on 2007-4-21 at 11:28 PM ]
Originally posted by eqhigh at 2007-4-23 10:38 PM:

1.99買到j.cole
少過67臣
1) 每週冠軍

Week 35      玩家             球队                     分数   得分      
季軍               艾力克               Racson                        122        +3

jcole 真係下個禮拜o既超筍貨
岩岩放左rooney諗住重組, 點知jcole咁平就買倒, 多左10幾蚊唔知點用
Originally posted by littlenic at 2007-4-28 02:02 PM:
本周formation
Darren Bent Kuyt Tevez
A lennon Noble G.Silva C Ron
Bardsley Heinze Geary
Green

本周Liverpool會否留力唔出Kuyt?
絕對有機會
雖然我上個禮拜先簽(平$4), 但覺得liverpool會留力打歐聯所以都放左佢
tevez唔知出唔出得, 因為如果張contract未搞掂可能足總唔俾佢出
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo 英超聯 (2006- 2007)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。