<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo 英超聯 (2006- 2007)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by littlenic at 2006-11-17 08:25 PM:
放左helb同richards,買左fabregas同shittu。我覺得雷丁後衛,買shorey好過恩格馬臣,shorey有sot有sc。
加油 ~
你今個禮拜個陣好屈吓 ~~~

Duff ~
Originally posted by teramishu at 2006-11-17 09:39 PM:
世 事 难 料。。。
Hleb 好 似 中 意 表 现 个 人 技 术 多 过 射 门。。。
表现个人技术 gains 0 points ~
Originally posted by teramishu at 17-6-2007 14:09:
响英超最后一轮果时小弟出左国,
前几日先番到家乡,
足足拖左大家成个几月先计分,
心感万分抱歉及内疚,
所以小弟响度要求版主们,
唔好为小弟所有有份入围的奖行加分,
来当做对所有玩家们的一个交代!!!
呢度加唔加你分我冇权话事~

但七月比我再见到你黎的话.....
我唔加你分加到嘭嘭声我就跟你姓~

[ Last edited by Duffy on 2007-6-17 at 04:23 PM ]
Originally posted by 艾力克 at 17-6-2007 23:02:

e... 依個咪係你o既加分5大原則
e... 你都係爭1個條件咋喎
Originally posted by hideaki at 19-6-2007 20:34:
TOTAL : 5 + 2 + 1 + 3 + 22 + 50 = 8...
又要搵多個人計分.............
要有人肯計先好....................
Originally posted by kakeidevil at 20-6-2007 13:17:

Duffy應該係指個"網上聯賽"~

下季 YFF Tera 已經好有可能唔會再幫到我地計分, 要另找人選....
如果再玩埋個 "網上聯賽" 的話....
我同你都會做死............

PS:

#1708 嗰D婆乸數我先唔會理
我寧願加多比你都唔好搵我計
Originally posted by kakeidevil at 21-6-2007 15:16:

hideaki ,你講果個網上聯賽我睇下有冇人有興趣先?
如果人數許可既,由你做主持人幫手計分?你意思點?
我有興趣玩
有興趣加人分

表態完畢
Originally posted by 艾力克 at 21-6-2007 23:20:
有興趣, 有得計分記得預埋我
我最鍾意計分架喇
到時講下點計分

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo 英超聯 (2006- 2007)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。