<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 碧咸暫時退出國家隊
返回列表 回復 發帖

碧咸暫時退出國家隊

睇黎碧咸都想俾個機會麥卡倫測試下班新人邊個有能力接受 euro 08 o既考驗喎
我覺得可以試下將祖高爾放右邊, 唐寧打左翼, 連儂打後備
我反而覺得放邊路浪費了祖高爾
放係中間創造仲好 加埋兩邊快翼

[ Last edited by 20001160 on 2006-8-12 at 12:15 AM ]
Originally posted by 20001160 at 2006-8-12 12:14 AM:
我反而覺得放邊路浪費了祖高爾
放係中間創造仲好 加埋兩邊快翼

[ Last edited by 20001160 on 2006-8-12 at 12:15 AM ]
中間已經有雙特, 你咁做會塞車架, 排陣唔係將最好波o個班擺晒o係佢地最擅長o既位置就得架, 要識得平衡
艾歷臣就係因為未夠班, 浪費左一大班有實力o既球員
j.cole 唔係聖誕先出得返 ma??
Originally posted by bigfish at 2006-8-11 11:19 PM:
睇黎碧咸都想俾個機會麥卡倫測試下班新人邊個有能力接受 euro 08 o既考驗喎
你真係一日一笑料喎 ~~~ 唔係碧咸想俾個機會人, 而係佢想踢都冇得踢...

麥卡倫o係記招會上話: 上星期一已經同碧咸講左, 佢落選係為左國家隊著想, 要比d機會新人及想有新轉變和新方向, 而呢d轉變同新方向並冇包括碧咸在內.

[ Last edited by runrun on 2006-8-12 at 01:38 AM ]
Originally posted by runrun at 2006-8-12 01:07 AM:

麥卡倫o係記招會上話: 上星期一已經同碧咸講左, 佢落選係為左國家隊著想, 要比d機會新人及想有新轉變和新方向, 而呢d轉變同新方向並冇包括碧咸在內.
實情係佢地兩個傾掂晒麥卡倫先公怖陣容, 我諗碧咸都唔想o係西甲開鑼前周圍頻撲先婉拒o者, 俾機會新人係佢地共同意願, 並唔係麥卡倫單方面決定
根本從佢卸下隊長臂章一刻開始...
碧咸淡出國家隊已經係必然ge事...
26FUN頭號周麗淇FANS
祖雲達斯多年忠實球迷
打法勁似恩沙基,球場上ge通天老棺!! @@
Originally posted by bigfish at 2006-8-12 02:00 AM:

實情係佢地兩個傾掂晒麥卡倫先公怖陣容, 我諗碧咸都唔想o係西甲開鑼前周圍頻撲先婉拒o者, 俾機會新人係佢地共同意願, 並唔係麥卡倫單方面決定
你同英格蘭足總邊位高層有聯繫~~實情你都知咁厲害~
Originally posted by bigfish at 2006-8-12 12:24 AM:

中間已經有雙特, 你咁做會塞車架, ...
你講野最夠班啦,好似成隊英格蘭你知晒,你話晒事咁....
阿嬌真係好靚呀~~~ ^.^  *.*
Originally posted by bigfish at 2006-8-11 11:19 PM:
祖高爾都因傷而無入選,唔好玩啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 碧咸暫時退出國家隊

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。