<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【籃男自語】波波交比你籃子組靠你~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by makin at 2006-8-19 08:29 PM:
EF有冇人報左地區籃球~??
聽日選拔..希望入到啦..><
訓練定咩嚟?加油呀!祝你入選
籃球news可可以post係度??
炒硬車切喜雀斬紅軍火燒兵工廠食緊梗食糖
Originally posted by 瑞比 at 2006-8-20 12:27 AM:
籃球news可可以post係度??
無所謂呀,可能可以引發大家吹下水
拜 恩 9 月 6 日 訪 港

【 綜 合 中 國 外 電 】 拜 恩 旋 風 9 月 6 日 襲 港 ! 一 直 努 力 回 饋 社 會 的 NBA 湖 人 球 星 拜 恩 , 將 於 9 月 4 日 展 開 其 06 年 亞 洲 之 旅 , 落 腳 點 依 次 為 東 京 、 香 港 、 台 北 、 首 爾 及 北 京 5 大 城 市 , 並 將 於 下 月 6 日 , 與 本 港 的 青 少 年 見 面 。
據 知 因 傷 未 有 隨 美 國 「 夢 幻 7 隊 」 出 戰 日 本 世 界 籃 球 錦 標 賽 的 拜 恩 , 是 次 亞 洲 之 行 會 由 9 月 4 日 至 10 日 , 並 定 於 9 月 6 日 訪 港 , 每 個 造 訪 城 市 將 停 留 一 至 兩 天 。 一 如 過 往 , 拜 恩 在 是 次 行 程 的 主 要 除 了 宣 傳 外 , 亦 會 藉 此 向 亞 洲 的 青 少 年 傳 授 籃 球 技 巧 。 拜 恩 早 前 談 及 是 次 亞 洲 之 旅 時 說 : 「 是 次 旅 程 我 可 以 會 見 球 迷 , 參 與 訓 練 營 並 和 孩 子 一 起 打 球 , 這 都 令 我 感 到 興 奮 。 」  

Originally posted by BarristerSpring at 2006-8-20 05:47 AM:
拜 恩 9 月 6 日 訪 港

【 ...
都唔知會唔會放飛機
Originally posted by 甘國武 at 2006-8-18 03:21 PM:

射就係人都識 la,我都識,係唔入渣麻
甘生,我射當食生菜!
今朝去左選拔啦~"~都幾多人~
做下鏟籃,射波,運球技巧~之後打兩埸三打三
d教練就評分..我好差><d冷氣好勁..
隻手凍到冇乜手感..其他都係一般般..
我諗都入唔到架喇..31號先知入唔入到..等收信/~\
Originally posted by makin at 2006-8-19 08:29 PM:
EF有冇人報左地區籃球~??
聽日選拔..希望入到啦..><
以前入過
超齡左好耐lu
之前有冇玩青苗??
Originally posted by 自由神 at 2006-8-20 13:46:

甘生,我射當食生菜!
我炒粉當飯食!
Originally posted by kakeidevil at 2006-8-21 12:04 AM:

我炒粉當飯食!
我炒粉當氣抖ga wo~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【籃男自語】波波交比你籃子組靠你~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。