<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 碧咸被飛隊友叫好 傳媒指霸道犯眾憎
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Lyon at 2006-8-18 07:00 PM:

你停一停啦.

碧咸正, 碧咸型, 碧咸無得頂
梗系
唔好加我a/c分,我唔鐘意受人小欣小慰~
搞乜鬼係男定女e d咁無聊ge話題都可以傾到咁耐...??
26FUN頭號周麗淇FANS
祖雲達斯多年忠實球迷
打法勁似恩沙基,球場上ge通天老棺!! @@
Originally posted by MaxFigo at 2006-8-18 07:04 PM:
搞乜鬼係男定女e d咁無聊ge話題都可以傾到咁耐...??
而家點收科呀
我o係度澄清我冇歧視黑人
有d 黑人都好有足球智慧, 好似里奧費甸南, 朗拿甸奴佢地咁, 只不過打工兵中場o既馬基里尼足球智慧真係唔及上述兩人同埋打創造型中場o既碧咸o者, 相反地碧咸身體條件的確唔及馬基里尼, 你地馬基里尼食親身位都贏就知佢幾大份啦
有陣時唔係睇埋d 網頁數據話佢矮過 170 cm 就代表係真o既, 呢d 野睇佢食身位就知佢幾大份啦, 幾橫啦
Originally posted by bigfish at 2006-8-18 07:11 PM:
我o係度澄清我冇歧視黑人
有d 黑人都...
講多無謂,白紙黑字有晒證據
其實,小弟想問一問大家,自己心入面有無特別喜愛嘅球員?
當然,呢個係一個好主觀嘅問題,答案一定不一,咁又點?
如果,唔係因為ab仔係版主,佢鍾意支持碧咸肯定無咁多人有咁大反應.....
係~ 鍾意係好主觀嘅,有讚必有彈、有彈必有撐........好簡單嘅道理,一定咖啦~
覺得ab仔因為鍾意碧咸而濫用版主權力唔比人講?如果係咁,凡對碧咸不利嘅post 同 reply 全部 delete 哂就得啦,無眼屎乾淨盲~
版主可以咁做有餘啦,駛鬼嘈咩~

好喇~ 碧咸衰、碧咸無料到、碧咸乜乜碧咸物物...........
哦~ 知道、明白。
無啦~ 不過...........大家同碧咸好熟咩?由細玩到大?一條孖煙筒兩份著?
咁又好喇~ 碧咸勁、碧咸好靚仔、又碧咸乜乜碧咸物物...........
哦~ 又知道、明白。
又無啦~ 不過...........乜碧咸住你隔離咩?佢係你親戚?日日一齊去做gym?

一大堆一大堆然後都係一大堆.........呢d 物叫交流叫討論咯~

係咁咖喇,講碧咸吖嘛~ 繼續講碧咸咯........東拉西扯其他嘢做乜?
究竟大家係為個topic 而討論交流,定係為針鋒相對先?
ab仔都係人,都有感受都有七情六慾........人嚟咖,唔係機器呀~
比面ab仔嘅,物傾吓咯,大佬,衰衰地都係一版之主,平時又check post 又 edit post 又 move post 又 +分 已經做到爬低,比返斗零面都好吖.....佢鍾意一個碧咸啫,一個碧咸都容納唔到?坦白講,好大事咩?
唔比面ab仔嘅,唔啱傾物睇第二d 嘢咯..........夾硬嘈落去做乜?變左為針對而針對、為執抝而執抝又何苦?

假如當某部份會員已經由討論變成人身攻擊,版主仲唔做嘢,咁仲駛乜有版主?我深信[sport 區] 係想大家"熱熱閙鬧"咁講 sport,而唔係"吵吵鬧鬧" 咁講sport!
如果大家係熱愛運動,比小小"體育精神"好唔好?
版主又好、自問叻過版主嘅版友又好,覺得自己有材華,毋須糾纏喺同一個問題上面吖,係咪先?

小弟唔識sport,但真係好希望大家可以放低主觀情感同個人偏見,好好咁平心靜氣去客觀討論同包容分享一吓。

ab仔同一眾版友,努力~
Originally posted by BOYDWAN at 2006-8-18 07:55 PM:
其實,小弟想問一問大家,自己心入面...
睇完 boy 版主o既 post, 我就俾面 abc 版主, 唔同一d 反咸迷斤斤計較
仲有, 如果馬基里尼覺得我講野有不盡不實之處, 我就o係度同佢 say sorry 啦
Originally posted by BOYDWAN at 2006-8-18 19:55:

支持!!
Originally posted by BOYDWAN at 2006-8-18 07:55 PM:
我比面佢,咁有邊個比面我呀,佢自己做過乜好事令自己變成陳水扁就心照啦
我真系話鬼知佢鐘意洗邊個屎坑啦,我睇唔過眼佢D所作所為先出聲咋~
面我比足啦,off
Originally posted by abc123aa at 2006-8-18 06:05 PM:
冇寫刑期 = 永久性
版主萬歲
碧咸好野
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 碧咸被飛隊友叫好 傳媒指霸道犯眾憎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。