<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 碧咸被飛隊友叫好 傳媒指霸道犯眾憎
返回列表 回復 發帖
Originally posted by G-Master at 2006-8-18 08:06 PM:

我比面佢,咁有邊個比面我呀,佢自己...
一人做事一人當, 我唔想波及 abc 版主
有邊個馬基里尼 fans 對我o既言論不滿, 可以指出黎同我逐點客觀討論

有樣野真係唔明, 點解大家對一d 小報o既報導咁著緊呢? 呢場只不過係友賽歐洲冠軍, 麥卡倫都話大門永遠為碧咸開啟, 亦都冇任何一個隊友走出黎公開話想趕走碧咸, 咁就證明碧咸o係隊中o既民望係高架啦, 估唔到一d 反咸迷乘機落井下石, 拋出陰謀論, 但又無憑無據, 點解呢d 反咸迷可以無中生有都唔駛扣分?
Originally posted by bigfish at 2006-8-18 08:18 PM:

一人做事一人當, 我唔想波及 abc 版...
去投訴囉
唔好加我a/c分,我唔鐘意受人小欣小慰~
Originally posted by G-Master at 2006-8-18 08:20 PM:

去投訴囉
碧咸都慣左俾小報同反咸迷中傷啦, 邊投訴得咁多呢?
佢一向大方, 多年來都包容反咸迷同小報
Originally posted by BOYDWAN at 2006-8-18 07:55 PM:
其實,小弟想問一問大家,自己心入面...
唔好意思, 麻煩到你. 星期五晚都要打咁大段post.

我從來冇反碧咸, 但小弟對 sport討論區嘅版規唔太清楚.
a版主又唔答, 咪問 brightlee版主, 等brightlee答囉.

a版主公正嚴明. 做事不偏不倚. 呢個係大家已知嘅事實. 今日親眼目睹令小弟佩服敬配萬分.

何況小弟今日都開始支持碧咸啦, 相信在本sport版應何安享太平掛.
碧咸正, 碧咸型, 碧咸無得頂~~~

[ Last edited by Lyon on 2006-8-18 at 08:28 PM ]
Originally posted by bigfish at 2006-8-18 08:18 PM:

一人做事一人當, 我唔想波及 abc 版...
點解呢度反碧咸派同支持碧咸派咁對立???
因為反碧咸派及一些中立者都覺得支持碧咸既人的待遇比一般人好,一日唔解決呢個問題一日也不會和偕
Originally posted by Lyon at 2006-8-18 08:23 PM:

唔好意思, 麻煩到你. 星期五晚都...
你自己都講左版規無寫, 仲需要問?
Originally posted by bigfish at 2006-8-18 08:21 PM:

碧咸都慣左俾小報同反咸迷中傷啦, 邊投訴得咁多呢?
佢一向大方, 多年來都包容反咸迷同小報
唔包容唔通搵刀斬人咩
Originally posted by abc123aa at 2006-8-18 08:25 PM:

你自己都講左版規無寫, 仲需要問?
咁即系日後以後講邊個似猩猩係垃圾都得la
其實睇得波既點都有自己鍾意既球員,
但理性球迷同盲目球迷分別在於前者會知道個球員長短處,
而後者就會死撐企圖推番好多人都有同感既負面見解,
更可能當個球員係完美球員.

鍾意一個球員無話一定要鍾意個最強最完美架!?
你鍾意果個球員好勁你又會威d勁d?

咸哥既長處有3個,
長傳,傳中同死球處理.
但近年果3大殺著明顯無以前咁猛啦!
世界盃仲有d表現係因為成個戰術以佢為中心,
生波求其踢無隊型,
只求搵機會比咸哥斬下入去,
同埋搏死球,
咁既戰術佢點會唔做救世主?
但大家有眼見佢處理死球差左好多,
得入果球,
其餘都無乜威脅,
傳中落點靚又係得果一兩球......
Originally posted by Lyon at 2006-8-18 20:23:

唔好意思, 麻煩到你. 星期五晚都...
Lyon,平心靜氣d~
大家傾吓玩吓ok啦~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 碧咸被飛隊友叫好 傳媒指霸道犯眾憎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。