<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 碧咸被飛隊友叫好 傳媒指霸道犯眾憎
返回列表 回復 發帖
Originally posted by fake2005 at 2006-8-18 08:30 PM:
咸哥既長處有3個,
長傳,傳中同死球處理.
仲有卓越視野既,但缺點更多囉~
1.突破力差
2.路數太少
3.十分怕傷
4.截擊不準
5.唔識入楔
唔好加我a/c分,我唔鐘意受人小欣小慰~
Originally posted by abc123aa at 2006-8-18 08:25 PM:

你自己都講左版規無寫, 仲需要問?
~~~版規無寫, 咁點解歧視黑人要扣分呀? bigfish 俾人扣分咪好唔公平.

咁呢度以後點算呀?
以後本壇再有歧視黑人言論, 是否需要禁言處理?
Originally posted by Lyon at 2006-8-18 20:38:

~~~[b...
Lyon~
太咄咄逼人又何苦?
咁老實講,運動係公平兢爭嘅...........唔應該存有歧視,我認同
Originally posted by BOYDWAN at 2006-8-18 08:33 PM:

Lyon,平心靜氣d~
大家傾吓玩吓ok啦~
ok, ok. 俾面 BOY版主, 今日唔出聲. 今晚落 no 9 好過.
sorry, 今日攪到你.

but, 請 brightlee 答我問題.
Originally posted by Lyon at 2006-8-18 08:43 PM:

ok, ok. 俾面 BOY版主, 今日唔出聲. 今晚落 no 9 好過.

今晚落 no 9???
好似明晚先落好D喎
Originally posted by G-Master at 2006-8-18 08:45 PM:

今晚落 no 9???
好似明晚先落好D喎
踩兩晚.
Originally posted by Lyon at 2006-8-18 08:46 PM:

踩兩晚.
玩太多就無益了
Originally posted by Lyon at 2006-8-18 20:43:

無話攪唔攪到我噃~
橫掂我都想探吓ab仔~
咁橋大家都喺度物齊齊傾吓咯,sor 乜嘢 ry 吖儍佬~

brightlee 一定會覆你問題,放心噃~
Originally posted by G-Master at 2006-8-18 20:45:

今晚落 no 9???
好似明晚先落好D喎
識嘢噃~
Originally posted by Lyon at 2006-8-18 20:46:

踩兩晚.
Originally posted by G-Master at 2006-8-18 20:49:

玩太多就無益了
喂喂喂~ 講sport 咖................講左去蒲.........
去[頑童]啦兩位大哥~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 碧咸被飛隊友叫好 傳媒指霸道犯眾憎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。