<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 碧咸被飛隊友叫好 傳媒指霸道犯眾憎
返回列表 回復 發帖
Originally posted by BOYDWAN at 2006-8-18 08:50 PM:

識嘢噃~
今晚睇環境場地, 明晚出手.
byebye
Originally posted by G-Master at 2006-8-18 08:27 PM:

咁即系日後以後講邊個似猩猩係垃圾都得la
你人身攻擊會員同版主就唔得, 你想攻擊咩明星隨你, 不過比人鬧返轉頭唔關人事
Originally posted by G-Master at 2006-8-18 08:37 PM:

仲有卓越視野既,但缺點更多囉~
1.突破力差
2.路數太少
3.十分怕傷
4.截擊不準
5.唔識入楔
仲有隻生蟲左腳...

不過碧咸腰傷隨住年紀日益加劇
傳中、死球威脅細左係不爭ge事實
但亦唔可以完全抹殺佢ge貢獻
26FUN頭號周麗淇FANS
祖雲達斯多年忠實球迷
打法勁似恩沙基,球場上ge通天老棺!! @@
Originally posted by MaxFigo at 2006-8-18 09:09 PM:

仲有隻生蟲左腳...

不過碧咸腰傷隨住年紀日益加劇
傳中、死球威脅細左係不爭ge事實
但亦唔可以完全抹殺佢ge貢獻
若佢系德國人我點敢話佢陼
唔好加我a/c分,我唔鐘意受人小欣小慰~
Originally posted by abc123aa at 2006-8-18 09:02 PM:

你人身攻擊會員同版主就唔得, 你想攻擊咩明星隨你, 不過比人鬧返轉頭唔關人事
鬧完仲唔閃???我傻架???
唉..............

點解ef體區既質素每況越下..............

我而家都少發言,無眼睇
變成咁
真陰公
Originally posted by abc123aa at 2006-8-18 09:02 PM:

版主真難做
我好同情你
Originally posted by 王晶 at 2006-8-18 02:31 AM:
追post追左都幾耐下 只想講句

無人...
bigfigh呢個人習慣左侮辱全世界人,  其他的人都不及英國人好. 佢不單止係sport 板發作, 政治板、吹水板都成日睇見佢侮辱他人的言語.

我希望大家唔好因為佢論點奇怪而激動, 因為佢就係要挑起罵戰, hanschan板友就係咁中, 按捺不住而中伏. 小心!!!
Originally posted by night at 2006-8-19 01:08 AM:
唉..............

點解ef體區既質素每況越下..............

我而家都少發言,無眼睇
有咁耐風流有咁耐乜乜~啦

唔怕講多句,26fun既sport專區系我見到感受到氣氛最壞既一個,其他壇邊度會咁架?
你地其實識唔識體諒下人地,呢個純綷係討論
板主都係人,佢都有鍾意0既球員,幫口咪幫口lor
不過有d人就0係到找悔氣,人地幫碧咸之餘,你地咪又係踩到人一毫子都唔值
打得好唔好根本就有眼睇,講真,由頭到未都係艾歷臣錯,碧咸咪由係聽佢點
再者,又有人錯怪板主,HansChan都唔係新黎,都知道板主唔係亂扣分
就算扣都抵啦...我話你蛋散你都嬲啦
我的最愛: Miki、Stephy、阿仙奴、AC米蘭
"為何還喜歡我,我這種無賴"
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 碧咸被飛隊友叫好 傳媒指霸道犯眾憎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。