<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 碧咸被飛隊友叫好 傳媒指霸道犯眾憎
返回列表 回復 發帖
Originally posted by bigfish at 2006-8-18 04:00 AM:

係你個心諗住呢d 係歧視咋掛...
我好客觀同你講, 我只係型容馬基里尼外貌同踢波風格, 並唔係針對黑人, 事實上好多黑人都唔係口大, 短頸, 行路時對腳分得好開, 你睇我會唔會話里奧費甸南口大, 短頸丫? 我仲覺得佢好型添, 歧視黑人o既可能係一d 有心人囉, 仲有, 我係反駁某會員話馬基里尼得 170 cm 瘦弱身型, 先天條件比碧咸差o既言論, 眾所周知馬基里尼好大份, 好強壯, 碧咸搶波要好似佢咁犀利一定要向腦筋方面埋手, 而唔係靠身體素質囉, 唔該你唔好抹黑馬基里尼喎
你審美眼光比一般人異常係你既事,你心目中既型人係口大, 短頸, 行路時對腳分得好開係閣下既僻好,我而家用正常人眼光黎睇,你咁樣話人係一種侮辱,ok?

[ Last edited by 王晶 on 2006-8-18 at 01:07 PM ]
Originally posted by G-Master at 2006-8-18 11:57 AM:
話Kahn系大猩猩D人系因為佢把關作風強...
咁d 人話尤西比奧係黑豹, 唔通又係歧視喎...
我唔係話馬基里尼冇腦, 係話佢創造力同足球智慧冇碧咸咁高o者, 一個工兵o既創造力低過一個創造型中場, 呢點冇得否認掛
Originally posted by bigfish at 2006-8-18 02:01 PM:

咁d 人話尤西比奧係黑豹, 唔通又係...
四肢發達頭腦簡單點解???
碧咸玩既系視野,有腦???傳下中就有腦,得啖笑
施丹,栢金就真系有腦喇
我只能夠講碧咸擁有廣闊視野囉
唔好加我a/c分,我唔鐘意受人小欣小慰~
好心搵個好心人出黎講下道理啦
樂於歧視黑人係條賤魚既特質.......
由始至終佢都唔知乜叫歧視.......
佢將歧視老屈成國際標準.......
唉......算罷啦各路英雄!!
先有盲目英格蘭迷def.....
再有將歧視化成國際標準既賤魚....
重有自認中立重成日掛响咀邊慌死人唔知既廢低......
.....................
碧咸好嘢!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[ Last edited by HansChan on 2006-8-18 at 02:26 PM ]
Originally posted by bigfish at 2006-8-18 14:01:

咁d 人話尤西比奧係黑豹, 唔通又係...
火辣辣的言論
惹火尤物惹人圍小感覺如何??
Originally posted by G-Master at 2006-8-18 14:20:
好心搵個好心人出黎講下道理啦
非常簡單!!等我話過你聽..
喺呢度只要你開口撐碧咸就係自己人架唰
之後仲有bonus添
Originally posted by HansChan at 2006-8-18 02:24 PM:
樂於歧視黑人係條賤魚既特質.......
...
算啦,某D人根本只從碧咸方面作出判決,不能容下我們的言論
Originally posted by kakeidevil at 2006-8-18 02:29 PM:

之後仲有bonus添
本人只能以事論事,恕不能做到
Originally posted by kakeidevil at 2006-8-18 02:29 PM:

之後仲有bonus添
一語中的!!!

............
...................
碧咸好嘢!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 碧咸被飛隊友叫好 傳媒指霸道犯眾憎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。