<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 碧咸被飛隊友叫好 傳媒指霸道犯眾憎
返回列表 回復 發帖
和偕---唔系講兩句自己啱聽說話就成事既,有好就有唔好啦,必須接受,我唔知有人話忍左好耐系表示忍左好耐別人成日說其偶像不是還是忍左好耐某類會員,平常心啦,好心~!
出黎社會做野點搞呀,人人聽你果套咩???
我大佬就衰冇平常心先有咁既下場,who next???
唔好加我a/c分,我唔鐘意受人小欣小慰~
Originally posted by G-Master at 2006-8-18 02:47 PM:
和偕---唔系講兩句自己啱聽說話就成事...
"def"好似真係讀緊書的.......
因我記得之前佢做錯過某啲嘢但死唔肯認衰!仲大條道理話自己又要返學又要盛, 所以做錯嘢好平常! 你話佢做錯嘢咩, 佢咪話你得閒冇嘢做....自己要返學就大條道理可以做錯嘢都仲鬧返人好話佢!!!
讀書讀成甘.................
唉...............
.........
碧咸好嘢!!!!!!!!!!!!!!!!!

[ Last edited by HansChan on 2006-8-18 at 02:54 PM ]
咁忍唔到! 得,我呢幾日冇野搞冇人陪先上黎打發下堵,大佬成家去探家姐未返,gf又去左台灣,悶~!
下個禮拜我都閃番落海啦,你地點又與我無關,我都唔想有我所屬論壇果面D人話我做25 仔
Originally posted by kakeidevil at 2006-8-18 02:29 PM:

非常簡單!!等我話過你聽..
喺呢度只要你開口撐碧咸就係自己人架唰
之後仲有bonus添
~~~尋晚先親身體會完唔係自已人嘅感受.
人地新嚟又唔知唔可以鬧碧咸喎, 點知有d自認以事論事好中立既人. .

我今日聰明啊. 我支持碧咸喇. 如果唔係做錯少少揸得好正架.

碧咸正, 碧咸型, 碧咸無得頂.
P.S. 咁樣有冇分加架?

[ Last edited by Lyon on 2006-8-18 at 04:03 PM ]
Originally posted by HansChan at 2006-8-18 16:51:

"def"好似真係讀緊書的.....
Hans,
ABC and I didn't deduct your points,

Regards,
Bright
We are blessed that we can watch sports, to do many things...
so be happy!
Originally posted by brightlee at 2006-8-18 04:55 PM:

Hans,
ABC and I didn't deduct your points,

Regards,
Bright
brightlee兄你咁都仲唔鎖post兼扣某d人分呀??!
e個topic入邊我起碼搵到幾個post係我比某d會員人身攻擊緊wo
我忍得唔代表我無投訴
26FUN頭號周麗淇FANS
祖雲達斯多年忠實球迷
打法勁似恩沙基,球場上ge通天老棺!! @@
Originally posted by kakeidevil at 2006-8-18 02:29 PM:

非常簡單!!等我話過你聽..
喺呢度只要你開口撐碧咸就係自己人架唰
之後仲有bonus添
bonus??你指加分??
版主加分有佢ge理由,我從來唔過問
你唔鐘意可以去投訴,有不合理ge我亦唔介意扣返
26FUN頭號周麗淇FANS
祖雲達斯多年忠實球迷
打法勁似恩沙基,球場上ge通天老棺!! @@
Originally posted by MaxFigo at 2006-8-18 05:22 PM:

brightlee兄你咁都仲唔鎖post兼扣某d人分呀??!
e個topic入邊我起碼搵到幾個post係我比某d會員人身攻擊緊wo
我忍得唔代表我無投訴
如果你想投訴的話我建議你去版務區
Originally posted by MaxFigo at 2006-8-18 05:32 PM:

你係#24果個回覆被加分當然有理版, daddy加既~
Originally posted by MaxFigo at 2006-8-18 05:32 PM:

你真系覺得你地好啱?
當然有人太過火啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 碧咸被飛隊友叫好 傳媒指霸道犯眾憎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。